Feng Shui: Cum îți influențează animalele de companie energia din casă

Animalele de companie nu doar ne dau emoții pozitive și ne ameliorează starea de spirit. Conform regulilor Feng Shui, acestea pot afecta energia locuinței. Ele creează armonie și curăță casa de energie negativă.

În plus, animalele scapă stăpânii de insomnie și deseori iau bolile și îngrijorările asupra lor. Cu toate acestea, cel mai important lucru este că ele sunt capabile să ne ofere iubire necondiționată. Vezi ce animal ți se potrivește după principiile Feng Shui.

Pisica. În ceea ce privește energia, pisica este cel mai puternic animal. Aceste feline sunt capabile să curețe casa de energie negativă, să o protejeze de spiritele rele și alte creaturi din lumea astrală. În aparență, pisicile par calme și leneșe, dar de fapt, sunt mereu în alertă. De îndată ce simt că ceva le amenință, pe ele sau pe stăpânii lor, ele devin curajoase și neînfricate. Proprietarii de pisici au observat în repetate rânduri că animalul lor de companie se poate trezi brusc și poate merge într-o anumită zonă a apartamentului. Acest lucru sugerează că locuința ta a fost vizitată de forțe necurate, iar animalul tău are forțe să le alunge. Pisicile au o intuiție bine dezvoltată și pot simți pericolul în avans. Dacă în timpul zilei prietenul tău necuvântător se află într-o stare neliniștită și se apropie de tine în mod constant, nu trebuie să-l ignori. Cel mai probabil, el încearcă să te avertizeze despre problemele viitoare.

Câinele. Acest animal nu este numai cel mai bun prieten al omului, ci și o sursă de energie pozitivă. În casa în care există un câine, bucuria și fericirea domnește întotdeauna, iar gospodării se ceartă mult mai puțin. Unele rase de câini au un efect benefic asupra atmosferei din casă. Doar atingându-ți câinele, te vei umple de energie și dispoziție pozitivă. Experții Feng Shui recomandă stăpânilor să acorde mai multă atenție câinilor, decât altor animale de companie, deoarece dacă acesta nu se simte iubit și îngrijit, devine agresiv și poate genera energie negativă. Fiind veseli, câinii sunt capabili să aducă noroc și bunăstare în casă.

Peștii. Mulți oameni preferă peștii, deoarece nu necesită îngrijire și atenție deosebită. Chiar și așa, acesta nu este principalul lor avantaj. Potrivit Feng Shui, un acvariu situat în sud-estul apartamentului atrage bunăstarea financiară a casei. Peștii mici simbolizează stabilitatea și creează pace și armonie în locuință.

Păsările sunt un simbol al înțelepciunii. Regulile Feng Shui spun că păsările te vor face mai înțelept și mai informat. Cu toate acestea, energia păsărilor va intra în conflict cu energia pisicilor sau a câinilor, astfel că nu se recomandă menținerea acestor animale în aceeași casă. Bazat pe Feng Shui, colivia trebuie amplasată în partea de sud-est a casei tale, deoarece aici se acumulează toată energia pozitivă. În acest caz, pasărea doar o va fortifica.

Rozătoarele. De regulă, aceste animale de companie trăiesc singure. Sunt liniștite și nu necesită atenția proprietarilor. Dacă te decizi să ai o rozătoare în locuință, mai întâi trebuie să alegi un loc potrivit pentru cușcă. Ca și în cazul păsărilor, cușca ar trebui să fie situată în partea de sud-est a casei. Totuși, experții Feng Shui nu recomandă păstrarea rozătoarelor în casă. Se crede că ele atrag greșeli, inhibă creșterea materială și spirituală a gospodăriei și pot slăbi energia din casa ta. Dacă dorești să ai un animal de companie, dar nu ai timp să ai grijă de o pisică sau de un câine, poți alege peștii sau broaștele țestoase.

Broaștele țestoase. Deși acestea merg foarte încet, ele sunt un simbol al mișcării. Se recomandă să fie îngrijite de oamenii care aspiră spre noi realizări și victorii. Broaștele țestoase vă vor aduce succes și vă vor da încredere. Deoarece au o durată mare de viață, acestea promit longevitate și înțelepciune proprietarilor. Experții Feng Shui susțin că cea mai bună broască țestoasă trăiește în partea de nord a casei.

Animalele exotice. Maeștrii Feng Shui nu recomandă să ai animale exotice în apartament. Astfel de animale de companie sunt vampiri energetici. În plus, animalele exotice necesită condiții speciale și îngrijire complexă, în caz contrar sănătatea lor poate fi grav afectată.