Femeilor trecute de 40 de ani li s-a făcut o tunsoare Carre: Rezultatele sunt uimitoare!

Cu cât mai în vârstă este o femeie, cu atât este mai dificil pentru ea să-și aleagă un nou look. Părul devine mai rar și lipsit de viață. Una dintre cele mai populare tunsori pentru femeile trecute de 40 de ani este Carre-ul. Totuși, o coafură aranjată vorbește cât se poate de bine despre eleganța și statutul unei femei.

Eroina Nr. 1

Femeia purta părul până la nivelul umerilor. Coaforii nu i-au schimbat culoarea părului. Au decis să îi transforme doar tunsoarea. Un Carre îngrijit cu o formă clară este foarte ușor de aranjat. O astfel de coafură adaugă volum părului.

Eroina Nr. 2

Acest model este similar cu primul. Noua tunasoare – Carre mai jos de linia bărbiei. În acest caz se poate opta și pentru o tunsoare asimetrică, lăsând o parte a părului mai lungă și alta mai scurtă. Rezultatul este uimitor, cât de bine o prinde această coafură!

Eroina Nr. 3

Carre este o tunsoare universală, actuală și potrivită pentru orice vârstă și formă a feței. În acest caz, s-a folosit o cărare la o parte și un breton alungit. Imaginea a devenit mai misterioasă și mai feminină.

Eroina Nr. 4

Carre-ul scurtat este ideal pentru femeile cu forma ovală, pătrată sau rotundă a feței. Prin rumare, a fost ales anume acest model și stiliștii nu au dat greș. Această coafură se aranjează rapid și se potrivește perfect pentru părul subțire și lipsit de volum.

Eroina Nr. 5 

Atunci când o femeie poartă părul lung pentru o perioadă îndelungată de timp, este dificil pentru ea să se decidă la unele schimbări cardinale de look. Prin urmare, un Carre alungit până la nivelul umerilor este o alternativă minunată. Părul este aranjat și îngrijit, iar coafura are volum suplimentar.

Eroina Nr. 6

După vârsta de 40 – 50 de ani, stiliștii sugerează adesea tunsorile cu breton. Acesta ascunde ridurile și imperfecțiunile legate de vârstă și adaugă un chic aparte femeii care îl poartă. Așadar, în acest caz s-a decis realizarea unui Carre cu breton. Această coafură „împrospătează” imaginea și o face mai jucăușă și elegantă.