Femeia nu este sexul slab: 5 momente neplăcute prin care trec în viață femeile frumoase

Recent, am analizat toate întrebările care mi se adresează și am ajuns la concluzia că una dintre cele mai populare întrebări masculine este „de ce nu sunt femeie?”. Interesant este faptul că domnii consideră invariabil ca o tânără frumoasă este doar o ființă care doarme dulce, mănâncă delicios, se trezește târziu și trăiește din ofrande masculine. Totuși, am observat că în viața doamnelor frumoase, nu totul este atât de lin.

– Agresivitate directă

Din păcate, în loc de dulciuri și buchete, este foarte ușor pentru o femeie frumoasă și strălucitoare să se confrunte cu o agresiune directă. Acest lucru se manifestă adesea la o vârstă fragedă, care este atât de idealizată de bărbați. O coadă cu iPhone-uri nu se aliniază întotdeauna în spatele unei tinere frumuseți. Orice se poate întâmpla în timpul adolescenței. Există o perioadă la școală când fetele arată ca fetele și gândesc matur, iar băieții încă lovesc urzicile cu un băț. Și aici „curtarea” băieților este foarte specifică: împingi, ciupesc, scriu vulgarități pe un scaun și așa mai departe.

O femeie îmbrăcată strălucitor, deși nu provocator, primește și o parte din atenție nedorită. Roșul este deosebit de controversat. Nici măcar nu mă refer la „fată în roșu” când treci pe lângă un grup de studenți. Chiar și bărbații adulți se comportă uneori într-un mod ciudat: sunt momente când trebuie amenințați cu poliția sau trebuie să chemați trecătorii pentru ajutor. De obicei, acești bărbați sunt activi în momente nepotrivite – de exemplu, când o femeie merge cu un copil sau se grăbește.

– Bârfe

Din păcate, acest subiect neplăcut este familiar multor femei atrăgătoare, iar decența lor nu are nimic de-a face cu asta. Rolul este jucat mai degrabă de cantitatea de atenție pe care o femeie și-o atrage spre ea însăși. Îți amintești filmul Malena? Trebuie să spun imediat că uneori bârfa este atribuită genului feminin, dar în ceea ce privește relațiile interpersonale și reputația feminină, bărbații bârfesc poate chiar mai mult.

De câteva ori mi s-au arătat grupuri în care se presupune că poți afla „adevărul” despre femei. Nu am mai văzut nicăieri atât de multe comentarii neplăcute și false. Într-unul dintre grupuri, au ajuns la punctul în care, fără a identifica fotografia tinerei Pamela Anderson, au început să discute cine o cunoaște personal.

-Eu! Și o cunosc! Am fost cu ea împreună! – Școlarii au bombardat fotografia cu comentarii.

Cum au reușit să facă asta, nefiind nici măcar un embrion, ci în stare de contracepție, este încă un mister pentru mine.

– Înşelăciune

Când o femeie frumoasă intră în cameră, bărbații încep să mintă mult. Am observat acest efect într-o varietate de companii. Imediat, parcă din aer, un bărbat are o slujbă de care nimeni nu a auzit până acum, întâlnind vedete, precum și proiecte care de obicei se dovedesc a fi zgomotoase mai târziu. Drept urmare, pentru o propunere de afaceri normală, există o duzină de propuneri dubioase și chiar periculoase. În plus, pentru mulți bărbați, la vederea unei femei frumoase, soțiile lor dispar brusc. Și pentru unii, de asta ar trebui să se teamă, ele au „murit”.

– Manipulare

Din păcate, uneori abuzul merge mai departe decât zvonurile, bârfele și hărțuirea stradală persistentă. Mi s-a spus despre cazuri în care doamnele frumoase au fost puse serios la cale, în speranța de a obține un atu și de a fi într-o relație cu ele. În cel mai bun caz, aceasta a constat în promisiuni de promovare, noi oportunități de carieră, promisiuni de ajutor și bani. Dar, în cel mai rău caz, fetele au fost amenințate cu pierderea locului de muncă, hărțuire, diverse pedepse dacă nu procedează așa cum vor agresorii.

– Obsesie

Și, desigur, una dintre problemele doamnelor este că bărbaților nu le este atât de frică de ele. Ei percep refuzul ca ostilitate. Uneori, domnii jigniți pot începe răzbunarea, astfel de cazuri au fost scrise în mod repetat în știri. În alte cazuri, iubiții plictisiți continuă să o urmărească pe fată, considerând un act de cavalerism și perseverență. Ceea ce este și destul de enervant.

Așadar, se dovedește că viața frumuseților nu este atât de lipsită de griji pe cât pare la prima vedere. Și pe lângă privirile admirative, ele trebuie să facă față multor lucruri neplăcute. Așa că a fi o femeie frumoasă în viață nu este un răsfăț, ci o muncă grea. Ei bine, în general, bunătatea ar trebui să fie cu pumnii și trandafirul cu spini. Acest lucru este valabil și pentru femeile frumoase.