Fă acest test și află ce tip de gândire predomină în viața ta

John Gray este un celebru psiholog american care este convins că toate problemele care apar cu o persoană de sex opus, sunt ca urmare a diferențelor lor fiziologice. Această idee a evidențiat-o perfect în cartea sa „Bărbații sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus”. Puțini oameni știu, dar comportamentul unei persoane depinde de tipul său de gândire. Este împărțit în masculin și feminin. Pentru a determina exact tipul tău, uită-te la poză și răspunde la întrebarea: bărbatul aleargă spre tine sau se îndepărtează de tine?

Opțiunea numărul 1: Bărbatul fuge de tine

Mentalitatea ta este feminină.

1. Ai intuiția dezvoltată, dar preferi să iei decizii importante doar când ai mintea limpede. Ai o memorie bună.

2. Îți place să planifici și să scrii totul, astfel încât să ai întotdeauna totul structurat.

3. Nu-ți place să-ți împărtășești problemele tale cu persoane necunoscute, dar ești destul de empatic față de dificultățile altora.

4. Te străduiești să-ți găsești un job de vis și să-ți dezlănțui creativitatea la maximum.

5. Confortul, spațiul, estetica și frumusețea sunt toate o parte integrantă a personalității tale.

Opțiunea numărul 2: Bărbatul aleargă spre tine

Mentalitatea ta este masculină.

1. Preferi să nu fii cu capul în nori și să nu vorbești mult, ci să gândești și să acționezi. După acest principiu îți alegi și partenerul de viață.

2. Găsește adesea defecte în ceva, deoarece ești prea atent la detalii. La locul de muncă, această calitate este apreciată.

3. Ești pragmatic, iubești lucrurile frumoase, pui accent pe confort și pe lucrurile practice.

4. Stabilești obiective și mergi cu încredere spre a le îndeplini. Nu-ți este frică de dificultățile vieții, pentru că principalul scop este să obții rezultatul dorit. Te motivezi pe tine însuți, așa că mereu îndeplinești lucrurile până la sfârșit.

5. Îți rezolvi problemele în dependență de prioritățile tale. În acest sens, îți vei prioritiza alegerile, astfel nu va fi atât de stresant pentru tine să-ți păstrezi mintea calmă.

Este posibil ca tipul de gândire predominant – să nu se potrivească cu sexul dvs. Prin urmare, nu vă grăbiți să intrați în panică, pentru că fiecare este minunat în felul său. 😊

Distribuie acest articol, dacă ți-a plăcut!