Eleganță fără cusur: 7 apariții impecabile ale Melaniei Trump care te vor fascina!

Prima Doamnă a Statelor Unite reprezintă o figură rafinată și cu multă experiență în lumea modei. Aparițiile ei sunt lipsite de orice cusur, părul întotdeauna aranjat, tocuri înalte, ținute perfect adaptate și bine gândite pentru a preveni orice critică posibilă.

La cei 50 de ani împliniți, Melania Trump arată impecabil, iar garderoba ei respectă un stil vestimentar foarte bine conturat, care reușește să îmbine respectarea protocolului specific funcției dar și feminitatea și rafinamentul ei.

Aproape toate aparițiile ei respectă același tipar: lungimi medii sau lungi, ținute monocrome și pantofii cu toc amețitor de înalt.

În ciuda faptului că prima doamnă are o înălțime de 1,80 m, pasiunea ei pentru pantofii stiletto cu toc ascuțit rămâne neschimbată, aceștia devenind aproape o carte de vizită a Melaniei Trump.

Când vine vorba de stil, Melania respectă cu strictețe regulile de etichetă destinate rolului pe care îl are. Acesta este un bun indiciu pentru cât de mult își respectă poziția pe care o are în societate.

 

Ținând cont de sfaturile celor mai renumiți stiliști din lumea modei, prima doamnă adoră să asorteze ținutele. Astfel, poți observa cum fiecare apariție a ei demonstrează o unitate vizuală incomparabilă. De cele mai multe ori, pantofii sunt punctul de atracție, iar culoarea acestora se regăsește întotdeauna în piesele vestimentare pe care le poartă cu atâta eleganță.

De asemenea, prima doamnă nu se teme de culorile îndrăznețe, ba din contra, optează pentru o diversitate cromatică imensă. Galbenul, roșu și verde sunt doar câteva dintre preferințele ei.

Putem susține cu cea mai mare încredere, că Melania Trump a devenit un simbol al stilului feminin clasic. Este cea care a adus eleganța specifică jobului său la un alt nivel, reprezentându-și țara cât se poate de bine!