Ea nu fotografiază oamenii, ci mâinile lor: Un proiect inedit despre relația dintre el și ea!

„Doi” este denumirea unui proiect foto neobișnuit, care devine din ce în ce mai viral pe internet. Autoarea lui este fotografa Anjelika Konstantinova din orașul Izhevsk, Federația Rusă. Protagoniștii lucrărilor sale nu sunt oamenii, și nici modelele, ci mâinile acestora. Cu ajutorul mâinilor, Anjelika a reușit să realizeze ceea ce pare imposibil – să arate întreaga gamă de relații dintre un bărbat și o femeie.

Fotografa a încercat să vizualizeze într-un mod neobișnuit emoțiile și sentimentele bine cunoscute practic fiecărui om. Vezi mai jos cât de bine i-a reușit să facă acest lucru!

1.Siguranță

2.Dependență

3.De două ori în același râu…

„Ideea s-a născut în capul meu la un moment dat și trei luni mai târziu puteți vedea fructul imaginației mele și rezultatul eforturilor noastre. Sper să nu rămâneți indiferenți și să distribuiți mai departe.” – fotografa a adăugat un comentariu modest și a făcut publice imaginile pe internet.

4.Manipulare

5.Trădare

6.Obișnuință

7.Abuz

8.Singurătate

„Am ales să fotografiez anume mâinile și atingerile, pentru că este modul în care ne arătăm sentimentele și atitudinea față de om. Cu mâinile poți mângâia, iubi, susține, lăuda, dar și certa, ofensa, provoca durere, distruge… Fiecare fotografie reflectă o relație dintre bărbat și femeie.” – explică fotografa.

9.Ură / furie

10.Tandrețe

11.Timiditate

12.Despărțire

13.Prietenie

Proiectul fotografic inedit a cucerit utilizatorii rețelelor sociale. Postarea artistei ruse a adunat mii de aprecieri și comentarii încurajatoare din partea oamenilor din diferite colțuri ale lumii.

14.Afecțiune

15.Iertare

16.Brutalitate

17.Durere

18.Interes

19.Crearea vieții

Ți-a plăcut ideea fotografei? Ce crezi despre lucrările ei?