Ea merge în trecut și face selfie cu celebritățile utilizând Photoshopul

Faptul că datorită Photoshop-ului poți merge oriunde, a fost cunoscut de mult timp.

Iată că, Flora Borsi, un fotograf, care a decis să se întoarcă în timp și să facă fotografii realiste cu celebritățile care nu mai sunt printre noi.

Flora Borsi este un fotograf popular din Budapesta, Ungaria. Este specializată în fotografie digitală. Scopul ei este de a vizualiza imposibilul fizic sub forma unor manipulări de fotografie. Flora a avut mai multe expoziții solo în Europa și America de Nord, iar estetica ei eterică a câștigat mai multe premii de artă și recunoaștere la nivel mondial în presă. Motivația ei este de a inspira privitorul să gândească, să simtă ceea ce simțea și să comunice aceste emoții prin pozele ei.

Proiectul, pe care la numit “Selfie”, pare atât de realist încât nu pare a fi un truc, cu excepția smartphone-ului ce-l ține în mână, desigur, pe care l-a luat cu ea pentru plauzibilitate.

1.Mahatma Gandhi – părintele independenței Indiei și inițiatorul mișcărilor de revoltă nonviolente.

2.John Lennon – muzician, cântăreț, textier și compozitor englez, unul din fondatorii trupei The Beathles.

3.Albert Einstein – fizician teoretician, profesor universitar la Berlin și Princeton, autorul teoriei relativității unul dintre cei mai străluciți oameni de știință ai omenirii.

4.Marilyn Monroe – actriță, model, cântăreață, sex simbol și divă pop a secolului al XX-lea.

5.Audrey Hepburn – actriță de film de origine anglo-olandeză.

6.Salvador Dali – pictor spaniol, originar din provincia Catalonia, reprezentant de seamă al curentului suprarealist în artă.

7.Sigmund Freud – un medic neuropsihiatru evreu austriac, fondator al școlii psihologice de psihanaliză.