Ea este gata să plătească 60.000 de lire pe an pentru viitorul ei boyfriend! Fata are o singură cerință!

Jane Park a câștigat la loterie când avea 17 ani și deja de 6 ani nu-i merge în relațiile amoroase. Problema este că toți bărbații pe care i-a iubit au înșelat-o. Acum Jane a ajuns la concluzia, că cu metode simple nu își va găsi un boyfriend. Ea a creat un concurs pentru asta, în care câștigătorul va primi o recompensă financiară anual.

În anul 2016, Jane era împreună cu finalistul show-ului X Factor Sam Callahan, dar cuplul s-a despărțit după ce Jane a aflat că bărbatul a înșelat-o. Relația cu jucătorul de fotbal Jordan Piggott deasemenea i-a frânt inima. După atâtea eșecuri, Jane a găsit o modalitate mai deosebită de a-și întâlni jumătatea.

Jane a lansat o pagină web unde bărbații vor putea aplica pentru postul de iubit al ei, pentru o „alocație” lunară de 60.000 de lire sterline, ca să poată să o scoată la cină și să bea vin cu ea. Principala cerință este fidelitatea.

Planurile tinerei milionare nu se opresc însă aici. Ea intenționează să filmeze toate interviurile pentru un documentar pe care plănuiește să îl lanseze în viitor.

„Jane este o femeie uimitoare și are atâtea de oferit, dar a rămas din nou singură, căci din momentul când a câștigat ea nu mai are noroc. Nu este niciodată sigură dacă e iubită pentru cine este sau pentru soldul bancar. Așa că ar prefera să aibă aranjamentul cu cărțile pe masă. Jane are tendința să fie nesigură uneori și se îngrijorează cu privire la motivele oamenilor. Este dispusă să plătească prețul corect pentru cineva care îi va fi loial” – scrie The Sun.