Dragostea, motivația, succesul – sensul lor adevărat îl înțelegi după vârsta de 50 de ani

Vârsta peste 50 de ani are multe avantaje. La 30 de ani sunt prea multe probleme și nu este suficientă inteligență.

În lumea asta există lucruri care pot fi realizate doar odată cu vârsta. Mai devreme nicicum. Nu pentru că tinerii nu au minte, ei o au. Însă n-au acel bagaj de pierderi, eșecuri, dureri și un anumit număr de minute de fericire.

La 50 de ani poți spune că ai trecut jumate de drum. Poți trage anumite concluzii, poți compara faptele tale cu cunoștințele altora. Poți compara evenimente și decizii. Atunci înțelegi că viața presupune înlocuirea unei probleme cu alta nouă.

Oamenii nu își schimbă stilul de viață și calitatea vieții dintr-un singur motiv. Datorită faptului că ei știu absolut sigur că, odată cu schimbarea calității și a standardului de viață, problemele se vor schimba și ele.

Cu acestea, care sunt la un nivel familiar, există un obicei de a face față. Dar cu cele noi, nu.

Și apoi, vine o înțelegere a următorului fapt:

Problema, care de obicei se realizează doar la vârsta adultă, este cea, că în căutarea lucrurilor precum dragostea, sensul vieții, motivația, crezi că acestea se ascund undeva în spatele unui copac sau sub o piatră. Cei mai de succes oameni înțeleg că în viață își creează propria iubire, ei înșiși înzestrează lucrurile cu sens, ei înșiși dau naștere la motivație.

Nu există iubire în viață dacă nu are valoare pentru tine. Iar motivația este în general un proiect comercial care se vinde bine. Pentru că dacă o persoană nu are autodisciplină, atunci nici motivația nu va ajuta.

Vârsta după 50 de ani este o perioadă uimitoare. Vezi, înțelegi, gândești, analizezi. În tinerețe, toți vor să aibă tot aici și acum, de asta fac o mulțime de greșeli. Graba strică treaba. Odată cu trecerea anilor, începi să acționezi mai rațional, analizezi riscurile și planifici cu exactitate fiecare pas.