Doi soți au tăiat niște inele din lemn și acum toți îi invidiază! Iată ce-au făcut!

Atunci când ne apucăm de reparație în casă avem de luat multe decizii. Una dintre ele este alegerea pardoselei: trebuie să fie rezistentă, frumoasă, modernă, pur ecologică, călduroasă și încă multe alte caracteristici.

În prezent, producătorii ne propun foarte multe opțiuni: parchet laminat, parchet triplustratificat, mochetă sau linoleum. Dacă e să avem o abordare mai originală, putem opta pentru o pardosea cu totul deosebită și naturală.

Tot de ce ai nevoie sunt niște bușteni și multă răbdare. Această familie se pare că le-a avut pe ambele, plus un pic de creativitate.

Așadar, iată cum procedăm. Întâi de toate alegem buștenii, nu neapărat cu același diametru. Tăiem din ei inele de aceeași grosime.

Ulterior aranjăm inelele din lemn pe o suprafață dreaptă.

Este o muncă destul de ușoară, o să-ți ia puțin timp, dar o să-ți placă ce iese, așa că nu vei observa cum a zburat timpul.

După ce toate inelele și-au găsit locul, iar suprafața podelei a fost completată, vei purcede la următoarea etapă.

Ulterior urmează să torni câteva straturi de poliuretan pentru ca să fixezi inelele și podeaua să fie una rezistentă în timp.

Uitați-vă ce frumusețe a ieșit! Cu siguranță, este una dintre cele mai originale pardosele pe care ai avut vreodată ocazia s-o vezi. Și nu pare deloc complicat s-o faci. Probabil costă mult mai puțin decât parchetul natural și va fi și cu mult mai rezistent.

Este soluția perfectă pentru vila ta de vacanță, dacă o ai, sau pentru cei ce dețin cabane la munte. Este o abordare originală, frumoasă și sigură.

Împărtășește această idee și prietenilor tăi!