Doctorii să nu se supere: 12 definiții amuzante pentru fiecare specialist

Terapeut

Nu este medic, ci manager. El nu are idee cum să te trateze, dar știe cine o poate face. Doar că nu neapărat, respectivul știe cum s-o facă. Chiar dacă medicina a avansat mult în ultimii ani, speranța rămâne, totuși, pe cel de sus.

Chirurg

Chirurgul este ca genistul. Greșește doar o singură dată. În timp ce genistul greșește o singură dată în viața sa, chirurgul greșește o singură dată în viața ta. Dacă după greșeala sa ai reușit să supraviețuiești, acum crezi că mai bine nu supraviețuiai. Ca și genistul, chirurgul se conduce nu după cunoștințe, ci după intuiție. Și asta e minunat, pentru că medicina anume pe intuiție se bazează.

Stomatolog

Pentru a nu fi demascați din prima, ei se mai numesc dentiști. Sunt cei mai îngrozitori medici. Bine că vizitele la ei se limitează în general la 32, iar cei care nu au măsele de minte îl vizitează de 28 de ori. Nu în zadar oamenii deștepți au zis că proștii trăiesc mult mai ușor.

Oculist

Li s-a părut puțin că au fost numiți așa și acum preferă să li se spună oftlamologi. Sunt niște oameni neagreabili, pentru că întotdeauna vor să vezi ceea ce nu ai fi privit niciodată.

Ginecolog

Sunt cei mai defavorizați doctori pentru că au de două ori mai puțini pacienți decât ceilalți. E foarte interesant că printre ginecologi se întâlnesc foarte rar bărbați. De ce? Încearcă să privești 61320 de ore pe an cele mai misterioase zone ale femeii și crede-mă că o să pierzi interesul. Nu trebuie să transformi hobby-ul în profesie.

Moașa

Cel mai respectabil lucrător medical. El îi asigură cu pacienți pe ceilalți medici.

Neurolog

Teoretic vorbind, poate trata orice în afară de traume, pentru că toate bolile vin de la sistemul nervos. Este practic inutil. El îți poate spune să nu te enervezi, dar la fel ca și tine nu știe cum să facă asta.

Alergolog

Cel mai proactiv doctor. Este absolut sigur că toți locuitorii acestei planete sunt pacienții săi. De aceea scopul său principal este să depisteze alergia pe care o ai, înainte să fugi de la el.

Narcolog

Cei mai invidioși medici, întrucât vor să lipsească oamenii de plăcerile vieții.

Anestezist

Un doctor foarte necesar. El face așa ca tu să nu simți nimic. Dacă acesta greșește s-ar putea să nu simți nimic toată viața.

Imunolog

Cel mai leneș medic. Acesta întotdeauna pasează propriile responsabilități pe organismul pacientului.

Autopsier

Cel mai profesionist doctor. Doar el știe cu siguranță ce boală ai avut și din ce cauză.