De ce oamenii sunt atrași de unele persoane, dar pe alte persoane le evită?: Află care este secretul atracției

Oamenii sunt atrași de cei care le reflectă sincer imaginea.

Ai observat ce oglinzi groaznice sunt în magazine? Probezi o rochie, dar nu ai chef să o cumperi, pentru că oglinda reflectă o femeie în vârstă cu o față palidă și cearcăne sub ochi. De ce o astfel de doamnă ar avea nevoie de o rochie frumoasă?

Mi-am amintit o istorie interesantă cum proprietara unui mic magazin dintr-un centru comercial a fost acuzată de magie, deoarece atrăgea cumpărătorii, iar toți vânzătorii din jur se întrebau de ce ea vinde, dar ei nu, doar marfa este de aceeași calitate și prețurile sunt identice. În plus, cumpărătorii se întorceau mereu în acel magazin.

Femeia însăși nu înțelegea în ce constă problema și nu putea explica un astfel de succes fenomenal concurenților invidioși. Toți o evitau și o bârfeau.

Dar toată problema era în oglindă. Mai degrabă, în lumina cabinei de probă. În loc de becuri cu lumină slabă și rece, femeia a pus o lumină bună și caldă, iar pereții cabinei de probă erau în nuanțe de piersic. Dar, de asemenea, avea și o oglindă bună.

Și în oglindă, clientele se reflectau perfect, erau frumoase și gingașe. Iar însăși proprietara magazinului, vorbea cu afecțiune și zâmbea frumos, atât de cordial. Ea spunea complimente sincere și ajuta cumpărătorii să aleagă exact ce li se potrivește. Desigur, femeilor le plăcea reflectarea în oglindă și atmosfera caldă din magazin. Iată așa ele ajungeau să-și procure de bunăvoie rochii.

Oglinda reflectă persoana, dar o poate reflecta în moduri diferite. Poate reflecta rece și cu cruzime toate neajunsurile și poate reflecta cu căldură și bunăvoință toate atuurile – și destul de sincer, fără înșelăciune.

Iar oamenii sunt atrași mereu de cei care le reflectă sincer imaginea, dar cu căldură sufletească. Iată secretul succesului și al atracției.