Data nașterii determină caracterul persoanei

Potrivit astrologilor nimic nu este întâmplător: anul, luna și data nașterii ne conduc viața, ne creează soarta și ne definesc într-o oarecare măsură caracterul. Vezi cum este caracterul tău în funcție de data nașterii.

1 – 10 ianuarie

Oamenii născuți în această perioadă nu le plac disputele și conflictele, sunt atașați de cei dragi, răbdători și muncitori. Ei niciodată nu îi invidiază pe alții, încearcă să obțină totul pe cont propriu, pentru că sunt foarte ambițioși. Aceștia sunt politicoși și onești, sunt inovatori și urăsc injustiția și minciuna.

11 – 19 ianuarie

Oameni talentați și inteligenți. Un om care apreciază educația și nu-și pierde abilitățile dobândite, transferă cu ușurință ideile sale creatoare în realitate. Sunt capabili să gândească simultan în diferite direcții și au mereu succes la locul de muncă. Uneori poate fi dificil să comunici cu oamenii născuți în această perioadă.

20 – 29 ianuarie

Oamenii născuți în această perioadă sunt sinceri, ingenioși și original. Aceștia pot fi prieteni adevărați. Învață rapid, are o mentalitate analitică și depășește cu ușurință orice greutate.

30 ianuarie – 8 februarie

Persoane ingenioase, oneste, empatice și binevoitoare. Au capacitatea de a învăța ușor limbi străine, au un simț al umorului bine dezvoltat, sunt inteligente și posedă putea convingerii.

9 – 18 februarie

Reprezentanții acestei perioade ale anului încearcă mereu senzații noi, merg cât pot de des în călătorii, urăsc rutina. Au mulți prieteni, dar îi selectează cu strictețe.

19 – 29 februarie

Acești oameni au o imaginație bogată, nu acceptă conflictele și se țin departe de rude. Au o atitudine pozitivă și își dezvoltă abilități creative, încearcă să nu critice pe nimeni și este gata să facă schimbări majore în viață. Este romantic și generos în dragoste.

1 – 10 martie

O persoană născută la începutul lunii martie este foarte sensibilă, respectă emoțiile și sentimentele altora, este familistă, dar este predispus la obiceiuri proaste.

11 – 20 martie

O persoană cu o bogată imaginație care poate avea succes în aproape orice domeniu, deoarece crede că orice vis poate deveni realitate prin muncă.

21 – 31 martie

Acești oameni sunt foarte puternici în ceea ce privește dezvoltarea fizică, își definesc clar obiectivele și se îndreaptă în mod constant spre ele. Sunt atractivi, sexy și rareori singuri.

1 – 10 aprilie

Persoane pline de viață, le curge energia prin vene, au abilități de a vorbi în public și de a fi lideri buni. Ei pot fi actori desăvârșiți sau manageri perfecți. Știu cum să-și realizeze scopurile și să se bucure de viață.

11 – 20 aprilie

Acestor oameni le place să exploreze necunoscutul. Sunt comunicabili, prietenoși, generoși și receptivi. Tind să învețe limbi străine, iar uneori sunt foarte cheltuitori.

20 – 30 aprilie

O persoană născută la sfârșitul lunii aprilie iubește lucrurile frumoase și de înaltă calitate. Este delicat, iubește lumea mondenă, nu-i plac certurile și dezacordurile, pentru că în viața acestor oameni „totul trebuie să fie frumos”.

1 – 10 mai

Acești oameni valorifică la alte persoane – inteligența și educația, au o intuiție puternică, se concentrează pe propriile sale interese, dar în același timp îi place să observe lumea din jurul lui, are abilități excelente de organizare și este capabil să lucreze într-o echipă.

11 – 20 mai

Cei născuți în această perioadă sunt oameni foarte sinceri și cinstiți, capabili de emoții puternice și profunde, sunt realiști, muncitori și concentrați pe realizarea succesului. Pentru aceștia contează frumusețea, nu le plac mulțimile de oameni și nedreptatea.

21 – 31 mai

Acești oameni sunt creativi, logici și consecvenți, sunt curioși și dornici de cunoaștere, au o minte ascuțită și abilități oratorice excelente. Sunt suficient de inteligenți pentru a învinge singuri inamicul.

1 – 10 iunie

Cei născuți la începutul luni iunie sunt conștienți de importanța relațiilor în societate. Sunt inteligenți, știu să se bucure de viață și merg la compromis.

11 – 21 iunie

Acești oameni au gândire modernă, sunt capabili să gândească obiectiv și imparțial. Sunt atrași de tot ce este neobișnuit și original.

22 – 30 iunie

Oameni care iubesc siguranța, sunt sensibili și familiști, iar valorile spirituale sunt importante pentru aceștia. Sunt capabile să influențeze cu ușurință oamenii.

1 – 11 iulie

Cei născuți la începutul lunii iulie au intuiție puternică, sunt pozitivi, nu le plac oamenii superficiali, adesea preferă să verifice înainte de a începe să aibă încredere în cineva, capabil să se concentreze asupra dezvoltării voinței și abilităților mentale, apreciază siguranța și forța.

12 – 22 iulie

Sunt idealiști, au o bună imaginație, încearcă întotdeauna să se depășească pe sine, sunt buni la inimă și adesea lucrează în domeniul artei. Sunt dezinteresați și capabili să se scufunde în dragoste.

23 iulie – 1 august

Reprezentanții acestei perioade sunt lideri încrezători în sine și independenți, sunt nobili și mândri, iubesc atenția și sunt întotdeauna vizibili în societate. Posedă abilități organizaționale excelente și se dedică muncii.

2 – 12 august

Este plăcut să vorbești cu acești oameni, sunt veseli, ușor de convins. Rareori îi ofensează pe ceilalți și sunt foarte generoși, iubesc să călătorească și să descoperi ceva nou.

13 – 22 august

Acești oameni sunt prin natura lor adevărați luptători, capabili să se sacrifice, sunt energici și, de obicei, își croiesc drumul datorită inteligenței și curajului lor. Aceștia sunt capabile să supraviețuiască în orice situație a vieții, nu le place să aștepte pe cineva.

23 – 1 septembrie

Sunt oameni creativi și inteligenți care pot gândi logic și foarte comunicabili. Cu toate acestea, nu le plac problemele, nu tolerează oamenii ignoranți, sunt observatori foarte buni și sunt capabili să vadă cusururile cu o singură privire. Sunt social activi, receptivi și doresc să cunoască tot ce se petrece în jurul lor.

2 – 12 septembrie

O astfel de persoană este serioasă și ia decizii ferme, cerințele și așteptările sale sunt logice și foarte reale. Ei mereu lucrează și își planifică viitorul, sunt disciplinați, responsabili și gata să depună eforturi pentru a-și îndeplini obiectivele sau îndatoririle.

13 – 22 septembrie

Cei născuți la sfârșitul lunii septembrie sunt personalități puternice, capabili să iubească cu adevărat, sunt inteligenți și echilibrați. Le place să comunice și sunt capabili să reflecte imparțial asupra lucrurilor.

23 septembrie – 2 octombrie

Acești oameni sunt adepții frumuseții, a luxului și a calității. Ei știu să iubească și le place să fie iubiți și apreciați. Sunt interesați de călătorii și de noi cunoștințe.

3 – 13 octombrie

Persoanele născute la începutul lunii octombrie sunt atractive și neobișnuite din punctul de vedere al celor din jurul lor, ei au nevoie de libertate ca și de aer și nu iubesc regulile. Le plăcea că nu sunt ca alții, se bucură de propriile lor decizii și urmăresc schimbările și inovațiile din lume.

14 – 23 octombrie

O persoană născută la jumătatea lunii octombrie întotdeauna își exprimă sentimentele, cooperează ușor și este convingător. Propria sexualitate și atractivitate sunt foarte importante pentru acestea.

24 – 1 noiembrie

Femeile născute în această perioadă sunt foarte atractive, iar bărbații sunt foarte carismatici. Sunt persoane interesate de mistică și de necunoscut. Pot să caute cu ușurință secretele altora, dar nu le divulgă, sunt oameni cu caracter puternic.

2 – 11 noiembrie

Persoanele născute la începutul lunii noiembrie sunt caracterizate de senzualitate, dragoste și pasiune. Le place să se dezvolte și să se dezvolte împreună cu cei dragi, pentru care sunt dispuși să meargă foarte departe. Sunt receptivi și capabili să găsească soluții la problemele altor persoane, sunt empatici și capabili să lupte.

12 – 22 noiembrie

Acești oameni au calități impresionante: onestitate și corectitudine, sunt capabili să lupte pentru adevăr. Datorită atractivității și poziției lor sociale, norocul îi urmează peste tot.

23 noiembrie – 1 decembrie

Sunt cinstiți, încrezători în sine, au o credință puternică și trăiesc conform conștiinței, respectă sentimentele altora și prețuiesc educația și cunoașterea, sunt optimiști și au o intuiție dezvoltată.

2 – 11 decembrie

Oamenii născuți la începutul lunii decembrie sunt oameni curajoși și activi. Deși nu sunt încrezători, aceștia se țin de cuvânt și sunt destul de credincioși. Sunt pasionali și ușor trec de la o relație la alta, uneori sunt nerăbdători și acționează fără să se gândească.

12 – 21 decembrie

Aceste persoane sunt educate și ușor îi influențează pe cei din jurul lor. În ciuda capacității de a-și controla sentimentele, iubesc să fie lăudați și se implică în relații orientate spre interes. Sunt mândri și capabili să se descurce singuri.

22 31 decembrie

Persoanele născute la sfârșitul lunii decembrie pot să își asume responsabilitatea, știu în mod clar ce doresc și iau decizii corecte. Sunt de încredere, îi respectă pe ceilalți, se pot adapta ușor noilor situații. Își prețuiesc și își îngrijesc partenerul de viață.