Dacă locul femeii este în bucătărie, atunci doar în una din astea: 20 de Idei frumoase!

Pentru multe femei, după o zi îndelungată la serviciu, începe a doua tură la bucătărie. Să gătești pentru cei dragi este o plăcere, necătând la oboseală!

De aceea, este firesc ca femeia să își dorescă un „atelier culinar” cu toate condițiile și comoditățile necesare pentru crearea operelor de artă dealicioase. Toate ingredientele trebuie să fie la îndemână, dulapurile funcționale și încăpătoare, iar designul să bucure și să inspire.

Am ales câteva idei deosebite pentru un design stilat pentru bucătăriile mari și mici. Atrage atenția la organizarea spațiului de lucru și la gama de culori. În această selecție de imagini cu siguranță se va găsi bucătăria viselor tale!

Amenajarea unei bucătării deosebite este o provocare chiar și pentru designerii de interior. Este dificil să amenajezi un spațiu care să fie plăcut din punct de vedere vizual și funcțional.

Mobilierul ideal pentru o bucătărie mică este cel compact și multifuncțional, cu spații inteligente de depozitare, care nu ocupă prea mult spațiu.

Bucătăriile rustice au un farmec aparte, care ne amintește de cabanele montane sau de casa de la țară a bunicilor. Aspectul lor clasic, dar căldurăs și primitor este relaxant pentru oricine.

Dacă te hotărăști să optezi pentru stilul rustic atunci trebuie să știi că amenajarea unei astfel de bucătării începe prin selectarea materialelor: lemnul, ceramica și piatra naturală nu trebuie să lipsească dintr-un astfel de spațiu.

Culoarea mobilierului de bucătărie depinde atât de dimensiunile spațiului de care dispui, cât și de impresia pe care vrei să o transmită această încăpere.

Nuanțele neutre, precum bej, gri sau alb oferă o eleganță aparte unui spațiu, îl face să pară mai mare și mai rafinat.

Culorile mai blânde, precum verde, lavanda sau albastru, au un aer calm, care îți vor transforma bucătăria într-un spațiu relaxant.

Aceste culori sunt ideale pentru persoanele care își petrec mult timp în această încăpere și o folosesc și pe post de cameră de zi.

Culoarea mobilierului de bucătărie trebuie să fie în armonie cu nuanțele alese pentru gresie și faianță, dar și pentru zugrăveală.

Așadar, amenajarea bucătăriei nu este dificilă, dacă știi ce îți dorești de la acest spațiu și cum să pui în valoare toate atuurile acestei încăperi.