Cuplul perfect: Sunt împreună de 39 de ani și în fiecare zi își asortează impecabil ținutele!

Tsuyoshi și Tomi Seki, care au câte 60 de ani, s-au căsătorit cu 39 de ani în urmă și în toți acești ani au fost un exemplu de armonie și înțelegere. Cei doi nu ies din casă fără să își asorteze perfect ținutele!

Cuplul japonez a devenit faimos pe rețelele de socializare după ce au postat mai multe fotografii cu ținutele lor, adunând peste 700.000 de urmăritori.

În Instagram ei administrează un cont „BonPon511”, în denumirea căruia sunt codificate numele celor doi și data nunții lor, care a avut loc în anul 1980.

Întreaga poveste a început, după ce fiica lor a publicat mai multe fotografii cu ei pe contul său și reacțiile oamenilor i-au determinat să-și deschidă propriul profil.

Cuplul apare aproape zilnic în costume ce au culori și stiluri asemănătoare, adaptate mereu după decorul în care se află.

Simplitatea alegerilor le-a adus laude nu doar din partea fanilor, ci și a criticilor de modă. Tsuyoshi și Tomi spun că își cumpără haine ieftine, pe care și le poate permite oricine.

S-au întâlnit pentru prima oară la un festival, pe vremea când erau studenți la o școală de artă din Tokyo.

Tsuyoshi a continuat să lucreze în design și marketing, în timp ce Tomi a ales să rămână acasă împreună cu fiica lor.

După ce au devenit celebri pe Internet, cei doi au publicat două cărți care celebrează viața de cuplu.

De asemenea, se pregătesc să lanseze o linie de haine și accesorii, în colaborare cu un designer.

Scopul lor este să convingă toate cuplurile mai în vârstă de faptul că pensionarea marchează începutul unei a doua vieți și poate fi destul de distractivă, mai ales atunci când există activități comune.

„Acum, în sfârșit, avem timp să facem toate lucrurile pe care nu am avut timp să le facem atunci când lucram și aveam de crescut copii” – spune Tomi.

Bon și Pon susțin că au avut dintotdeauna gusturi similare în haine, dar faima lor i-a determinat să fie și mai atenți la ce poartă chiar și atunci când stau în casă sau merg la cumpărături.

Postările lor adună zilnic mii de comentarii, în diferite limbi.

„Suntem copleșiți de numărul de comentarii, chiar dacă nu le putem înțelege pe toate. Dar suntem extrem de recunoscători tuturor celor care au timp să posteze” – a declarat Tsuyoshi.

Bărbatul mai mărturisește: „Nu este vorba de felul în care ne alegem ținutele. De fiecare dată încercăm să purtăm hainele care să se combine și să completeze mediul înconjurător”.

Tsuyoshi și Tomi sunt un exemplu extraordinar. Nu doar hainele atrag atenția în fotografiile lor, ci și modul cald și iubitor în care aceștia se completează reciproc, după mai bine de jumătate de viață trăită împreună.