Cunoaște-l pe fiul lui Alain Delon. I-a moștenit întru totul frumusețea și talentul!

Toată lumea știe că celebrul actor, Alain Delon, nu a fost niciodată un familist foarte bun. La el visau femei din întreaga lume, inclusiv cele mai frumoase modele și actrițe. Puține au reușit însă să-l țină mai mult timp lângă ele.

Presa a scris despre numeroase idile ale actorului, mai ales că are și 4 copii de la femei diferite. Fiul mijlociu Anthony Delon, nu comunică cu tatăl său. Se pare că acesta așa și nu l-a iertat pentru timpul pe care-l petrecea doar la filmări și petreceri și pentru atitudinea severă față de el.

Pe Anouschka, Delon a ajutat-o să fie mai sigură pe scenă. Dar cea mai mare atenție din partea tatălui a simțit-o fiul cel mai mic, care are în prezent 25 de ani și abia face primii pași în lumea adulților.

Tânărul și-a început cariera în actorie cu un rol epizodic. El a căpătat dragostea față de actorie datorită vizitelor sale pe platoul de filmare împreună cu tatăl său.

Până la 16 ani Alain-Fabien a locuit cu mama sa. După 15 ani de căsnicie cu Delon, aceasta s-a căsătorit cu un prieten de familie. Rosalie a început să acorde tot mai multă atenție noului soț și tot mai puțină fiului.

În acest fel, Alain-Fabien a pornit pe o cale periculoasă. A început să consume alcool și droguri. Tatăl a aflat despre noile pasiuni ale fiului său de la Anouschka, fiica mai mare.

În scurt timp, tatăl a obținut dreptul la custodie asupra fiului și l-a luat la el. Băiatul a fost plasat într-un centru de reabilitare de elită unde a primit tratamentul necesar. Doar că nu s-a terminat totul aici.

Actorul păstra la vila sa o armă de colecție. Alain-Fabien știa desprea aceasta și se pare că la una dintre petreceri a vrut să se laude prietenilor cu ea.

Urmările au fost grave: băiatul fiind prea distrat sau băut a tras și a nimerit în abdomenul unei fete.

În rezultat, tatăl a fost judecat pentru păstrarea neglijentă a armei, iar fiul pentru provocarea vătămării corporale. Din fericire, cei doi au reușit să scape de închisoare.

După toate cele întâmplate, Alain Delon s-a apucat serios de educația copilului. I-a redus considerabil banii de buzunar și l-a impus să câștige singur pentru existență. Tânărul a spălat mașini, a lucrat la benzinărie, dar mai târziu și-a încercat puterile în modeling.

Pe acest segment, băiatul a obținut un mare succes.

La 22 de ani Alain-Fabien a început să apară pe copertele revistelor de modă. Dar cel mai mare succes de până acum rămâne a fi contractul său cu Dior.

În câțiva ani, Alain Junior a devenit unul dintre cei mai solicitați tineri în modeling. Tânărul spune însă că dragostea față de actorie îi rămâne în suflet și că o să încerce să pășească pe urmele tatăl său.