Cum să obții de la viață tot ce este mai bun? – Înțelepciunea simplă a Orientului

Toți vor să ia de la această viață tot ce-i mai bun. În realitate, acest lucru nu se întâmplă atât de des și nu știm care este vina. De ce unii oameni primesc tot ce e mai bun, inclusiv rezultatul propriilor eforturi, în timp ce alții nu obțin aproape nimic?

Este o înțelepciune care o dezvăluie un proverb oriental al psihologiei moderne.

Totul în lume interacționează într-un circuit continuu. Poți să faci un lucru și să-i vezi consecințele într-un minut. De exemplu, o persoană a gătit omletă și după o jumătate de oră se bucură de mâncarea gustoasă.

Acesta este un exemplu primitiv, dar pot fi și altele. De exemplu, o femeie care a postat un videoclip cu pisica ei Maine Coon pe Internet, a înveselit oamenii și a primit multe aprecieri, iar el a devenit și un adevărat star de internet. Și probabil că a primit o mulțime de recenzii și cadouri. Deci, oferind lumii tot ce este mai bun din ceea ce este într-o persoană, universul vă remunerează.

Dumnezeu a dat fiecăruia talentul său. Iar oamenii care nu cred în ei înșiși pur și simplu nu îl folosesc, mai ales dacă se tem că nu va aduce rezultatul așteptat.

Ca urmare, persoana rămâne complet sterilă. Nimic nu-i face plăcere, mai ales când se concentrează nu asupra obiectivelor personale, ci practice. De exemplu, își caută un loc de muncă care să se hrănească, privându-se de posibilitatea de a primi mai puțin, dar de a face ceea ce iubește.

Lumii trebuie să i se ofere tot ce este mai bun de care ești capabil. Numai în acest caz o persoană poate să se simtă fericită, să se bucura de viață, să obțină ceea ce își dorește. Dacă urmează toate regulile pe care i le vor impune alții, se ruinează în detrimentul necesității sau al stereotipurilor, va fi nefericit, chiar dacă primește bani, faimă, avere și tot ce i se pare necesar.

Prin urmare, dezvăluind ce este mai bun în sine, toată lumea va fi fericită și își va putea atinge obiectivele. Iar fericirea la rândul său este o noțiune abstractă. Fiecare persoană are propriul său nivel material, nivelul de confort și multe altele. Cineva poate oferi lumii capacitatea de a dansa, altul – creșterea copiilor, al treilea – capacitatea de a repara mașini.

Fiecare are propriile înclinații naturale și trebuie să dezvolți tot ce este mai bun în tine încă din copilărie. Nu întotdeauna funcționează imediat, dar fiecare are propriul său dar unic, chiar dacă o persoană este angajată într-o afacere aparent plictisitoare.

Oferă-i Universului tot ce este mai bun din tine, și el îți va da tot ce are mai bun!