Cum să faci ca Legea Atracției a Universului să funcționeze pentru tine?

„Nimic nu depinde de mine”. Serios, de câte ori ți-a venit gândul acesta în minte? Mai ales dacă există o mizerie completă în jur, este greu de înțeles ce se întâmplă și cui îi aparține vina. Desigur, nu veți putea obține control 100% asupra a tot ceea ce vă înconjoară – și aici mă refer la acele evenimente care sunt în afara sferei voastre de influență. Dar pot să explic principiile legii atracției și atunci vei înțelege de ce uneori viața nu iese așa cum vrei tu. Ei bine, hai să aflăm cum să te descurci și cu asta.

Toate gândurile noastre merg în Univers și revin sub forma unor evenimente diferite. 

Cum funcționează legea atracției

„Gândurile se materializează” – probabil ați întâlnit această expresie de mai multe ori. Ea este adevărată. Deși nu funcționează așa, te-ai gândit vreodată „vreau un milion de dolari să-mi cadă pe cap chiar acum” și ai ajuns până la genunchi în bucăți de hârtie verzi Nu. Principiul atracției este puțin mai complicat. O să vă povestesc despre asta:

1.Există o singură putere.

Numiți-o Forța Superioară sau cum vă doriți. Nu voi atinge problemele religioase, credința poate fi diferită. Concluzia este că această forță unică conduce toate acțiunile din lume. Ne referim la ea în mod constant. Și ea răspunde la întrebările noastre. Dar trebuie să le formulați corect, altfel nu vor fi înțelese corect.

2.Forța lucrează pe legea imaginilor.

Adică doar dacă îți imaginezi ceva și vizualizezi, atunci devine realitate. Nu funcționează într-o secundă, uneori va dura câteva luni sau chiar ani. Dar dacă păstrați imaginile, le explicați – atunci atracția va funcționa.

3.Puterea poate atrage atât bune cât și rele.

Toate antrenamentele și toate practicile au ca scop, printre altele, să scape de gândurile rele. Mai ales dacă sunt însoțite de emoții – frică, ură și alte negativități.

4.Forța este legată de energie.

Gândindu-ne la ceva, dăm energie acestei imagini și apoi devine realitate. Adică, cu cât efortul este mai mare, cu atât rezultatul este mai bun.

Acum nu este greu de înțeles de ce în viață ceva se poate dovedi „greșit”. Dacă o persoană se teme în mod constant să nu greșească, să piardă o proprietate sau o relație, atunci va aduce astfel de probleme pe cap. Și nu va cruța energie, pentru că frica, anxietatea, furia, invidia se manifestă de obicei foarte prezent în toate situațiile corespunzătoare.

Ce să faci pentru ca numai lucrurile bune să devină realitate

Poate fi folosită această putere doar pentru a obține binele? Desigur. Exact asta ar trebui făcut. Legea atracției este ușor de folosit în avantajul tău. Iată principiile de acțiune:

1. Articulează clar dorințele.

Nu „vreau să mă îmbogățesc”, pentru că bogăția este un concept foarte vag, pentru cineva chiar și o mie de lei sunt bani nebuni, ci „vreau să câștig cinci mii de dolari pe lună”, spre exemplu.

2. Eliminați cuvântul „nu”.

Formularea trebuie să fie pozitivă. Pentru că dacă apare cuvântul „nu”, se dovedește că „pierzi” ceva. Formularea: “Nu vreau să pierd noile promoții” este greșită, trebuie să folosești „Voi ajunge să profit de promoțiile noi”.

3. Dorința nu ajută. Trebuie să și acționezi.

Dorințele sunt doar direcția energiei, dar realizarea necesită efort.

4. Verificați-vă dorințele.

De multe ori nu ne dorim ceva, dar alte persoane ne impun. Un exemplu foarte des întâlnit: unei persoane i se spune „să se căsătorească”, dar în adâncul ei nu își dorește asta. Și se pare că tot timpul „nu se adună”. Trebuie să verificați dacă doriți cu adevărat exact ceea ce cereți. Sau alții au decis pentru tine – normele societății, părinții, colegii, șefii, soții etc.

Și este, de asemenea, foarte important să credem că va funcționa. Necredința ucide eficiența. Dar vedeți singur: dacă ați reușit să „atrageți” lucruri negative, atunci de ce nu poate funcționa cu cele pozitive? Credința este o componentă foarte importantă a pregătirii pentru viitor.

Prieteni, ați observat efectul legii atracției asupra voastră? Povestiți-ne despre asta în comentarii.