Nu numără banii după apus! Vezi cum poți atrage banii în casă

Datorită sfaturilor bunicilor, putem face față multor necazuri și dificultăți din viață. La urma urmei, ei au deja suficientă experiență de viață pentru a o împărtăși cu descendenții lor. Strămoșii noștri știau mai bine decât oricine de ce are nevoie o persoană pentru adevărata fericire.

Există câteva trucuri care te vor ajuta să atragi banii în casa ta!

1. Cum ar trebui să împrumuți și să dai în împrumut bani?

Dacă tratezi banii cu respect, îți va fi mult mai ușor să ai o pușculiță pentru orice ocazii. Există o superstiție care spune că trebuie să împrumuți bani doar cu mâna dreaptă și să-i dai cu mâna stângă.

Dacă trebuie să împrumuți o anumită sumă, atunci nu ar trebui să ceri mai mult decât ai nevoie. Așa ne-au învățat bătrânii să economisim. Cel mai bine este să împrumutați în lună nouă sau pentru luna în creștere. Dacă trebuie să plătiți o datorie, atunci cel mai bine este să faceți acest lucru pe lună plină.

2. Banii iubesc să fie numărați

Bancnotele din ar trebui să se „odihnească” în întuneric, astfel vor acumula energie pozitivă. Pentru a nu deranja echilibrul monetar, seara nu este timpul potrivit pentru a număra banii din portmoneu.

Este necesar să numeri banii dimineața sau la prânz, dar până în momentul în care soarele apune. Dacă nu ai grijă de acest detaliu, nu vei putea niciodată să devii mai bogat.

Bancnotele nu trebuie puse pe masa de sufragerie. Ca să ai mereu bani, aceștia nu trebuie să fie împrăștiați prin casă.

3. Ritualuri financiare în apartament

Dacă vă mutați într-o casă nouă, atunci trebuie să puneți monede de argint sub prag. Acest lucru vă va ajuta să aduceți fericire și prosperitate în noua casă.

Pentru a nu întâmpina dificultăți cu banii, nu arunca nimic pe fereastră. Această acțiune poate duce la pierderea veniturilor. Pentru a nu mătura bogăția din apartament, trebuie să mături casa exclusiv din prag, și nu spre el.

Este inacceptabil să păstrezi două mături în casă. Acest lucru poate duce la o dublare a fluxului de bani, ducând la sărăcie. Trebuie să puneți mătura în colț, cu mânerul în jos.

Este necesar să te asiguri că instalațiile sanitare sunt în stare bună de funcționare. Dacă robinetul se scurge, atunci vei avea dificultăți financiare în familia ta.

Nu poți economisi la cumpărarea unei mături. Bunicile noastre știau că nu merită niciodată să economisiți bani pe acest articol.

Îndepărtarea firimiturii de pe masă cu mâna poate duce la pierderi financiare. Trebuie să faci asta doar cu o cârpă.

Paharul trebuie umplut cu apă până sus și băut până la sfârșit. Atunci totul va fi bine în familie, inclusiv financiar.

4. Alte superstiții

Când faci cumpărături într-un magazin, nu îți poți goli complet portofelul. Dacă este gol, atunci poate provoca sărăcie.

Pe lună plină, trebuie să-ți lași portofelul deschis. Așa arăți lunii conținutul portofelului tău, iar asta te va ajuta să devii mai bogat.