Copiii au desenat camera lor de vis, iar designerii le-au arătat cum ideile lor ar prinde viață!

De obicei, părinții singuri decid cum să amenajeze camera copiilor, pentru a o face cât mai confortabilă, sigură și funcțională. Însă, nu întotdeauna viziunea lor coincide cu dorințele și preferințele copilului. Site-ul american de servicii pentru casă Angieslist a cerut studioului NeoMam Studios din Londra să realizeze un sondaj în rândul copiilor, pentru a afla cum arată în viziunea lor o cameră de vis.

Micii clienți au desenat schițe colorate și au arătat dormitoarele, în care ei și-ar petrece cu multă plăcere timpul. De asemenea, designerii au aflat de la părinți despre viața și interesele copiilor lor. Ținând cont de aceste informații, ai eu creat machete digitale ale camerelor ideale în viziunea copiilor.

Camera de vis a unei fetițe de 5 ani, pe nume Inaya din Pakistan 

Inaya iubește natura și odihna activă, de aceea și-a dorit să vadă în camera ei verdeață, un scrânciob și un topogan. O altă pasiune a fetei sunt puzzle-urile, care și-au găsit loc pe desenul ei sub forma unui perete cu piese de puzzle.

Camera perfectă pentru Martin, în vârstă de 6 ani, din Spania

Martin iubește Lego și și-a dorit, ca în camera lui să fie prezente piese gigantice din acest constructor. De asemenea, băiatul a desenat un sistem Home Cinema și un acvariu.

Camera de vis pentru Gala, în vârstă de 6 ani din Argentina

Visătoarea Gala a desenat în camera ei un copac uriaș cu două leagăne pentru ea și pentru fratele ei mai mic Isidro. De asemenea, ea a mai adăugat o oglindă și o bibliotecă mare. Ultimul detaliu au fost florile vii.

Elias, în vârstă de 7 ani, din Grecia visează ca în camera lui să fie cât mai multă verdeață

Elias iubește veverițele și și-ar dori să trăiască cât mai aproape de ele. De aceea, în camera lui și-a găsit locul un stejar mare și un pârâiaș micuț. De asemenea, băiatul nu a uitat de tehnologiile moderne și a desenat un calculator pe o masă din lemn.

Viola din Ucraina, 9 ani, visează să aibă un curcubeu chiar în dormitorul său.

Viola și-ar dori să trăiască printre nori și a desenat în camera ei un curcubeu mare și mulți norișori pufoși. Fetița a completat interiorul cu un mobilier colorat și flori vii de floarea-soarelui.

Camera perfectă pentru Harry din Anglia, 9 ani.

Harry visează să devină ofițer al Forțelor Speciale sau pilot de curse, de aceea el își vede camera ca pe un complex pentru antrenamente. În centrul camerei, el a desenat o cale luminoasă și un buncăr, iar patul a fost așezat pe cel de-al doilea nivel pentru a coborî de pe el folosind un topogan.

Camera pentru Briana din Philippines, 10 ani

Briana visează să devină designer de interior și pentru ea a fost o adevărată bucurie să deseneze interiorul viitoarei sale camere. Ei îi place să-și invite prietenele în ospeție peste noapte, așa că a desenat un pat mare și o canapea extensibilă. Sub pat este un loc de muncă unde își poate face temele și se poate juca.

Designerii le-au arătat copiilor machetele obținute și toți au rămași încântați de rezultat. Anume în astfel de camere ei visează să-și petreacă timpul. Datorită acestui proiect, adulții au aflat cum arată interiorul ideal în viziunea copiilor.