Clasamentul astrologic: Cât ești de bun în funcție de semnul zodiacal?

Bunătatea este o calitate de neînlocuit, care cu siguranță îl înfrumusețează pe om. Astrologii au creat un rating al zodiilor după bunătate. Interesant, pe care loc ești tu?

12.Gemeni

Un semn zodiacal destul de straniu în ceea ce privește bunătatea. Mai corect ar fi să numim atitudinea Gemenilor față de cei din jur – atenție politicoasă, în spatele căreia se ascunde, de fapt, indiferența. Gemenii îi tratează cu adevărata atenție și bunătate doar pe cei mai apropiați, dar și pe cei, care au meritat asta. Și apropo, nu toți cei apropiați pot ajunge în această listă. Cei care nu au meritat, vor fi aruncați peste bord.

11.Rac

Aproape aceeași poveste, ca și la Gemeni. Bunătatea Racilor se răsfrânge asupra unui cerc restrâns de oameni, rude și prieteni apropiați, cei care răspund cu reciprocitate.Spre deosebire de Gemeni, Racii au aceeași atitudine față de toate rudele: indiferent că sunt răi sau buni, toți își vor primi porția de iubire și bunătate. Poți cumva câștiga atitudinea caldă a Racilor? Da. Pur și simplu mergi în întâmpinarea lor. Racul este capabil să aprecieze acest fapt.

10.Leu

Nu este cel mai mărinimos semn zodiacal, însă unul dintre cele mai închise. Ceea ce are în suflet, ce sentimente are față de tine, e greu de înțeles. Asta se referă nu doar la atitudinea pozitivă dar și la cea negativă. Chiar dacă te urăște, Leul nu va da asta pe față. Înafară de asta, Leii sunt ranchiunoși. Deci, nu te aștepta la milă.

9.Capricorn

Unele caracteristici sunt asemănătoare cu ale Leilor. Capricornii sunt închiși și creează impresia că sunt detașați, ceea ce se ascunde în inima lor este necunoscut. În zilele obișnuite, aceștia arată de parcă nu le pasă de nimeni și nimic. În același timp, Capricornul este bun față de toți, pur și simplu nu știe cum să arate acest lucru.

8.Berbec

Reprezentanții acestui semn zodiacal nu sunt capabili să facă vreun rău intenționat. Ei sunt atenți față de sentimentele altora, dar în anumite limite. Berbecul niciodată nu privește în urmă. Nimeni și nimic nu îl va împiedica să meargă înainte. Din acest motiv, uneori Berbecul poate fi indiferent față de oamenii, care îi încetinesc mișcarea. Plus la asta, Berbecul rareori este interesat de părerea altora.

7.Fecioară

Este un semn zodiacal foarte plăcut și destul de bun la inimă. Singura problemă – Fecioarele nu uită prea ușor durerea și răul provocat. Acestea nu se vor răzbuna, însă vor exclude acel om din viața lor pentru totdeauna. Aceste relații vor fi imposibil de restabilit, căci Fecioarele sunt destul de hotărâte în asemenea decizii.

6.Balanță

Oameni buni, dar mai mult educați. Uneori, asta nu îi favorizează în situațiile când ar trebui de îi oferit o lecție insolentului. Balanțelor le vine greu să intre în conflict, nu din cauza lașității, ci tocmai pentru că nu tolerează comportamentul nepoliticos și dur. Datorită educației lor, Balanțele consideră că nu trebuie să-și scoată în vileag sentimentele, de aceea pot părea puțin seci.

5.Săgetător

Săgetătorii au o atitudine clară și corectă față de noțiunea ,,Bunătate”. Cel rău, nu merită să fie tratat cu bunătate, cel bun – merită. Problema e că uneori, săgetătorul nu percepe semitonurile, împărțind lumea în alb și negru. Ce să-i faci, așa e Săgetătorul, compromisul nu este elementul lor.

4.Scorpion

Reprezentanții acestui semn zodiacal sunt considerați complecși, însă în ceea ce ține de bunătate, totul e clar. Grosolănia intenționată a Scorpionilor, asprimea și caracterul insuportabil sunt compensate de spiritualitatea subtilă și mărinimia lor.

3.Pești

Un semn zodiacal deschis și incapabil de a face vreun rău. Peștii nu sunt ranchiunoși și sunt capabili să-și ierte dușmanii, însă rup orice relație cu ei. Greu de crezut, dar în adâncul sufletului, Peștii sunt destul de indiferenți față de cei din jur, aceștia sunt interesați cu adevărat doar de ei înșiși. Cum aceștia reușesc să facă în fel și chip, ca nimeni să nu observe asta, rămâne un mister.

2.Taur

Oameni deschiși și luminoși, buni și sinceri. Problema Taurilor constă anume în aceea, că ei sunt prea deschiși, iar acest lucru poate duce la consecințe triste pentru ei. Apropiații Taurului ar trebui să fie atenți la deciziile și faptele lui: ca nu cumva acesta să doneze tot ce are primului cerșetor care îi iese în cale. Totuși, Taurii nu sunt deloc naivi, dar inimile lor mari uneori îi împiedică să judece clar.

1.Vărsător

Vărsătorii sunt incapabili de a comite fapte rele, sunt buni cu toți oamenii, chiar și cu cei care i-au rănit cândva. De la început, acest lucru provoacă neîncredere (o fi vreun joc?), apoi batjocoră (este un slab!), și în final un respect profund. Faptul, că Vărsătorul nu vrea să se risipească făcând rău, este admirabil.