Cine sunt vedetele care au devenit mămici după 50 de ani?

În prezent, viziunea asupra vârstei s-a schimbat radical, mai ales s-a schimbat percepția asupra capacităților femeilor. Dacă mai devreme o femeie de peste 40 de ani era deja considerată a fi “bătrână”, astăzi chiar și cele de 50 de ani rămân active și duc o viață plină. Femeile nu numai că se căsătoresc mai târziu decât era obișnuit, dar și nu le este frică să nască. Și dacă mamele de 40 de ani se întâlnesc din ce în ce mai des, atunci mamele de 50 de ani provoacă admirație sinceră și surpriză. Aceste 6 vedete au devenit mame la această vârstă.

1. Tina Malone

Actrița britanică a fost o adevărată vedetă în îndepărtații 80. Avea deja o fiică adultă în 2010, când Tina s-a hotărât asupra celui de-al doilea copil. Ea a simțit nevoia să trăiască din nou fericirea mamei nou-născutului. Datorită fertilizării in vitro, a reușit să prindă sarcină la 50 de ani. 9 luni mai târziu, a născut o fetiță perfect sănătoasă.

2. Bridget Nielsen

Fiind o femeie curajoasă, Bridget mereu și-a dorit să fie mamă la mulți copii. După cinci căsătorii, la vârsta de 54 de ani, a rămas însărcinată de la soțul ei, Mattia Dessi. Ultima ei căsătorie durează din 2004 până în prezent, însă sarcina i-a reușit abia 13 ani mai târziu. În 2017, s-a născut fiica lor Frida. Mama a decis să nască în cea mai bună clinică din California, ceea ce nu este surprinzător, având în vedere vârsta sa.

3. Adrienne Barbeau

Adrienne nu este doar o actriță celebră, ci și o scriitoare, care a aflat fericirea maternității la o vârstă fragedă. Următoarea dată când a putut retrăi acele emoții, a fost la 51 de ani, atunci femei a născut gemeni. Barbeau nu a apelat la serviciile mamelor surogat și a recunoscut că sarcina nu a fost deloc ușoară. Dar cu siguranță toate dificultățile au meritat  fericirea prin care a trecut Adrienne.

4. Janet Jackson

Celebra cântăreață a devenit mamă pentru prima dată când s-a căsătorit cu un milionar din Qatar. Din păcate, căsătoria nu a durat mult, imediat după nașterea copilului, cuplul s-a despărțit. Însă Janet nu a regretat nici o clipă de nașterea fiului, considerând copilul un miracol. Deoarece sarcina era în pericol, Jackson a trebuit să anuleze turneul mondial planificat și să-și poarte de grijă.

5. Solange Cote

Viața actriței Solange Cote mereu a fost un subiect de discuție pentru mass-media și fanii săi. Ea a născut primul copil la doar 17 ani, după nu i-a fost frică să se căsătorească a doua oară cu un bărbat pe care l-a găsit pe rețelele de socializare. A treia oară alesul ei a fost un bărbat cu trei decenii mai tânăr decât Solange. În această căsnicie actrița a decis să aibă un al doilea copil.

6. Helen Morris

Helen nu este foarte cunoscută în sfera cinematografică, decât ca soția a celebrului Martin Scorsese. Ea editează cărți și are multe interese comune cu regizorul vedetă. Una dintre ele a fost decizia de a deveni părinți. Când Morris a împlinit 52 de ani, a născut o fetiță. În ciuda faptului că cuplul a visat un fiu, fericirea a fost la fel de mare.

Conceperea unui copil la așa vârstă este o întrebare retorică. Fiecare femeie decide singură dacă are suficientă sănătate, dorință și putere pentru maternitate. Aceste vedete nu s-au speriat și au devenit mame după aniversarea a 50 de ani.