“Cine aș fi fost , dacă nu ar fi fost ea alături!” Milioane de femei l-au adorat, dar oare câți dintre voi știu despre Patrick Swayze?

Patrick Swayze este unul dintre cei mai renumiți actori de la Hollywood, care a devenit renumit pentru rolul său în filmul romantic “Dirty Dancing”. A fost bărbatul dorit de milioane de femei.

Hobby-urile sale l-au definit ca pe un bărbat adevărat: rodeo, călărie, curse de mașini, parașutism. Dar, în același timp, Patrick era o personalitate blândă, cu un suflet de romantic.

Când avea 14 ani, și-a întâlnit viitoarea soție la o școală de dans. La acea vreme, actrița Lisa Niemi era eleva mamei lui Patrick, un coregraf talentat. Lisa era diferită de colegii ei, nu încerca niciodată să atragă atenția lui Swayze. Odată, Patrick a luat o palmă peste față de la Lisa pentru o îmbrățișare “întâmplătoare”.

Inaccesibilitatea ei l-a atras pe Patrick și, curând, și-a pierdut capul dn cauza Lisei, care i-a furat inima pentru toată viața.

Relația lor a început cu o prietenie obișnuită. Patrick și Lisa vorbeau ore întregi. Nu se săturau unul de celălalt. Relația lor a fost sinceră și autentică. Patrick a avut o dorință copleșitoare de a-și dezvolta talentele, așa că a părăsit-o pe Lisa.

Apoi, Patrick a plecat la New York pentru a se realiza în dans.

Lisa nu putea să trăiască fără el și s-a mutat cu el, ar după puțin timp și-au oficializat reșația. Au fost fericiți împreună și au dorit să-și extindă familia, să aibă copii. Dar, din păcate, după două pierderi de sarcină, cuplul nu mai spera nimic.

Mai târziu, din cauza tuturor experiențelor, Patrick a devenit dependent de alcool, cocaină și țigări.

Reabilitarea l-a ajutat să scape de anumite dependențe. Dar a continuat să fumeze și chiar după ce a fost diagnosticat cu cancer la vârsta de 57 de ani.

Actorul a fost diagnosticat cu cancer pancreatic în ultimă fază în 2008.

Chiar cu o astfel de boală gravă, Patrick a continuat să joace un agent FBI în serialul de televiziune “Fiara”. Între acte, era supus chimioterapiei. Actorul a încercat tot posibilul pentru a îmbunătăți starea sa cu proteine, dar boala a progresat foarte repede.

Era un om atăt de puternic, încât a refuzat analgezicele.

După ce a terminat filmările serialului, s-a dus la fermă, unde a meditat și a băut suc de legume proaspete.

Lisa lui incomparabilă i-a fost întotdeauna alături, până la moartea actorului din 14 septembrie 2009. Ea l-a sprijinit cât de mult putea și l-a iubit mai mult decât viața. Iubirea lor nu lasă pe nimeni indiferent.

Iubiți-vă și aveți grijă unii de alții!