Cel mai fericit cuplu de la Hollywood: Povestea de dragoste dintre Kurt Russell și Goldie Hawn!

Unul dintre cele mai puternice cupluri de la Hollywood rămâne a fi pe bună dreptate cel pe care îl formează Kurt Russell și Goldie Hawn. Relația dintre ei a început încă în anul 1983 și de atunci ei nu s-au despărțit niciodată. Demn de remarcat este faptul că, în toți acești 36 de ani, actorii nu și-au legalizat relația, ei se simt bine și fără asta.

În 1987, ei s-au filmat împreună în comedia „Overboard” (Amnezie cu suprize). Cine nu l-a văzut, trebuie neapărat să o facă. Este un film despre o bogătașă răsfățată care decide să schimbe cabina de pe iahtul ei, apelează la un tâmplar, dar mai apoi refuză să îi plătească pentru munca făcută. În timpul croazierei ce urmează, femeia cade peste bord și după asta începe cel mai interesant!

La momentul filmărilor, Kurt și Goldie deja erau într-o relație de patru ani de zile, însă ascundeau foarte bine acest lucru. Le-a „descoperit” secretul regizorul Harry Marshall. Cu puțin timp înainte de filmări, el le-a zis în glumă: „În pelicula mea veți juca o pereche îndrăgostită. Astfel vom da de înțeles întregului Hollywood ce se întâmplă între voi!”

Prima întâlnire a actorilor a avut loc pe platoul de filmări a peliculei muzicale „The One and Only, Genuine, Original Family Band”. Mai târziu, Kurt a recunoscut că de la 16 ani el privea filmele cu Goldy (ea fiind cu 5 ani mai mare decât el).

După câțiva ani și colaborări împreună, cei doi au simțit că între ei există o oarecare scânteie. Ambii aveau experiența căsătoriilor nereușite. Hawn fusese căsătorită de două ori, după divorț ea a pierdut o mare parte din averea sa și avea în grijă doi copii, pe Oliver în vârstă de 5 ani și pe Katie în vârstă de 3 ani. Kurt îl avea pe fiul Boston. La acel moment, actorii aveau o carieră strălucită, însă le lipsea cel mai important lucru – a doua jumătate.

În anul 1986, în familia lor a apărut cel de-al patrulea copil – fiul Wyatt. Necătând la acest fapt, cuplul nu se grăbea să își oficializeze relația. Au trecut anii și ei au decis că se simt minunat împreună și fără a face acest pas.

Recent, Kurt a împlinit 68 de ani, iar Goldy – 73, dar privindu-i nu îți vine să crezi. Cei doi se privesc cu aceeași dragoste ca înainte. Russel recunoaște, că și acum este îndrăgostit de ea ca un puștan.

Cei doi încă mai iau parte la filmări, duc un mod de viață activ și se bucură de succesele copiilor și a nepoților. Pe lângă acestea, Hawn este angajată în muncă socială, este interesată de medicina orientală și scrie o carte despre creșterea și educarea copiilor.