Ce spun inelele de pe mâna unei femei

Bijuteriile pentru femei au fost întotdeauna considerate un simbol al bogăției, statutului și poziției în societate, fiind obișnuit să li se acorde o atenție deosebită din timpuri imemoriale. În plus, ar putea spune multe despre o femeie, caracterul și obiceiurile ei.

Inel pe degetul mare
Se crede că inelul de pe degetul mare al unei femei vorbește despre natura ei imperioasă, dorința de conducere, încredere în sine și dorința de a controla totul în jurul ei.

Un astfel de obicei este caracteristic feministelor și oamenilor care caută să schimbe această lume, să subordoneze situația voinței lor.

Când Prințul Harry și Meghan Markle au apărut pentru prima dată împreună la o întâlnire socială, atenția întregii societăți a fost captată asupra bijuteriilor lui Meghan. Avea mai multe inele pe mâini, inclusiv unul pe degetul mare. În societate s-au răspândit diverse zvonuri, au început discuții în presă, pentru că femeile din familia Windsor nu și-au permis niciodată asta. Deși totul a fost explicat prin poziția de viață activă a lui Megan și dorința ei de a participa la diverse afaceri sociale și publice.

Inel pe degetul arătător
Printre bijuteriile lui Meghan Markle a fost și un inel pe degetul arătător, care a provocat și neînțelegeri în societate. Prietena ei Victoria Beckham are același obicei.

Se crede că inelul de pe degetul arătător vorbește despre creativitate, ambiție și o mentalitate extraordinară a proprietarei sale. Cu toate acestea, acest obicei nu este unic pentru femei. Timp de secole, regii, împărații și liderii religioși au purtat inele pe degetul arătător ca simbol al puterii și înțelepciunii.

Acest obicei este atribuit oamenilor creativi, înțelepți și talentați. Se crede că simbolizează nevoia de recunoaștere și respect din partea celorlalți.

Inel pe degetul mijlociu
Dacă o femeie poartă un inel pe degetul mijlociu, aceasta indică dorința sa de armonie și perfecțiune. La urma urmei, degetul mijlociu împarte palma în două jumătăți și ne echilibrează energia.

Acest obicei este comun multor oameni, ei luptă pentru el în mod subconștient pentru a-și armoniza viața și a găsi un echilibru între lumea interioară și cea exterioară.

Inel pe degetul inelar
Pe degetul inelar, inelul este purtat în mod tradițional de femeile căsătorite, deoarece se crede că este legat de inimă. Punând un inel pe degetul inelar al mâinii drepte, o femeie anunță lumea că este iubită și fericită.

Acest obicei simbolizează optimismul, împlinirea, buna dispoziție. Apropo, în America există și o tradiție de a purta verigheta pe degetul inelar, dar printre americani este obișnuit să o poarte pe mâna stângă.

Inel pe degetul mic
Degetul mic este considerat un fel de antenă care creează o aură sănătoasă a unei persoane și îi asigură contactul cu lumea exterioară. Cu ajutorul acestui deget mic se realizează comunicarea noastră verbală cu alte persoane.

Prin urmare, purtarea unui inel pe degetul mic vorbește despre deschiderea și sociabilitatea unei persoane, despre energia sa sănătoasă, deși în unele țări acest obicei este identificat cu o disponibilitate pentru conexiuni ușoare.