“Ce semeni, aceea culegi”:12 legi ale karmei care îți vor schimba viața

Aproape toată lumea a auzit de Karma. Cu toate acestea, nu este asociată cu pedeapsa și recompensa, așa cum cred mulți oameni. Karma este rezultatul intențiilor și acțiunilor trecute, cum ar fi legea cauzei și efectului. Conștientizând acest lucru, îți poți schimba radical viața.

Numărul 1 – Marea lege „ce semeni, aceea culegi”

Așa cum un fermier plantează semințe și așteaptă o recoltă, orice ai semăna, acesta va fi rezultatul. Orice ai face oamenilor, în cele din urmă, ți se va întoarce. Dacă îi tratezi corect pe ceilalți, vei descoperi că îți răspund cu aceeași monedă și în jurul tău apar tot mai mulți oameni loiali. Nu este un proces instantaneu – deoarece semințele necesită adesea timp pentru a germina – dar cuvintele, acțiunile sau gândurile tale vor produce în cele din urmă rezultatul dorit. O astfel de dăruire se poate întoarce sub formă de iubire, bani sau fericire. Prin urmare, merită măcar să încerci să fii amabil și politicos cu oamenii, indiferent de circumstanțe. Ia aminte, acțiunile și chiar reacțiile tale se vor întoarce înapoi.

Numărul 2 – Legea Creației „atragi din afară ceea ce este înăuntru”

Legea Creației ne învață că avem mai mult control asupra vieții noastre decât credem. Majoritatea oamenilor dau vina pe alții pentru ceea ce li se întâmplă, în loc să-și asume responsabilitatea pentru propria lor soartă. Nu te plasa pe locul 2 în viața ta. Profită de oportunitățile și ideile care apar și folosește-le cât mai bine. ÎNȚELEGE că ești ceea ce vezi în jurul tău, așa că înconjoară-te cu lucruri frumoase, concentrează-te asupra miracolului și se va întâmpla.

Numărul 3 – Legea împăcării

Nu poți schimba situația fără să te împaci cu ea. În primul rând, acceptă, realizează că da, asta chiar mi se întâmplă mie, da, această problemă există. Când vezi în mod constant ceva negativ în viața ta și refuzi să-l recunoști și continui să te lupți, în interior se acumulează o încărcătură uriașă de energie negativă. În realitate, acest lucru începe să se manifeste cu o rezistență și mai mare, iritare și încercări zadarnice de a schimba ceva. Toate răspunsurile sunt în tine, NU în afară. Acceptă realitatea și unde ești. Atunci vei găsi puterea de a face schimbările necesare.

Numărul 4 – Legea creșterii „Oriunde ai merge, te iei cu tine”

Dacă vrei să crești și să-ți transformi visele în realitate, trebuie să realizezi că viața ta interioară controlează lumea exterioară. În cele din urmă, gândurile tale devin ceea ce faci, iar acțiunile tale îți formează lumea. Pentru a-ți schimba lumea și a crește, trebuie să-i schimbi baza – gândurile tale. Gândurile negative creează un mediu negativ, în timp ce gândirea pozitivă este singurul lucru care va construi o lume pozitivă pentru tine.

Numărul 5 – Legea responsabilității

Lumea din jur este o reflectare continuă a stării de spirit. Chiar dacă ți se întâmplă ceva groaznic pe neașteptate, nu intra în panică și nu mai pierde timpul gândindu-te doar la asta. Acolo unde există atenție, există energie. Mai simplu spus, cu cât te gândești mai mult la asta, cu atât este mai rău. Ai învățat lecția, te-ai calmat și mergi înainte pentru a corecta situația.

Numărul 6 – Legea legăturii

Trecutul, prezentul și viitorul sunt una. Fiecare pas pe care l-ai făcut cândva și cei pe care îi faci acum sunt la fel de importanți. Viitorul tău este cu adevărat punctul culminant al alegerilor și pașilor tăi anteriori. Prin urmare, încearcă să faci doar ceea ce este în concordanță cu visul tău, cu destinația dorită, doar așa poți ajunge acolo.

Numărul 7 – Legea focalizării

Concentrează-te pe un singur lucru. În căutarea excelenței, este vital să te concentrezi asupra lucrurilor și valorilor care contează cu adevărat. Nu pentru un prieten, frate sau altcineva, ci pentru tine personal. Toate acestea, alimentate de emoții pozitive, te vor sprijini în momentele dificile, nepermițându-ți să te oprești din cale.

Legea generozității și ospitalității

Încearcă să fii amabil și deschis cu oamenii din jurul tău. Când acest lucru devine un obicei, vei trece la un nou nivel de creștere spirituală. Oamenii cu adevărat maturi sunt întotdeauna gata să împărtășească, să-i ajute pe alții să crească și să se perfecționeze.

Legea prezenței

Ne trezim adesea prinși în a ne gândi la realizările sau eșecurile din trecut și uneori trăim cu visele despre viitor. Acest lucru îngreunează să vedem potențialul prezentului. Prezentul este mult mai important decât experiența obținută în trecut sau cea viitoare. Folosește lecțiile trecutului adăugându-ți visele unui viitor prosper pentru a face pașii necesari acum, în prezent. Acest lucru îți va permite să obții ceea ce dorești fără să te scufunzi în vise.

Numărul 10 – Legea Schimbării „Istoria se repetă dacă nu este schimbată”

Nimic nu se va schimba de la sine. Dacă găsești o tendință negativă în viața ta, trebuie să faci un efort pentru a inversa situația. Treci de la decizii la acțiuni. Acesta este singurul mod de a crește și de a obține o schimbare pozitivă.

Numărul 11 ​​- Legea răbdării și a recompensei

Recompensa vine cu răbdare. Oricât va dura, dacă perseverezi în plantarea semințelor, într-o zi răsadurile vor da roade. Lovește ținta. Nu trebuie să te compari cu ceilalți, ei au viața lor, iar tu a ta.

Toată munca grea în cele din urmă dă roade, chiar dacă este nevoie de timp – trebuie doar să ai răbdare.

Numărul 12 – Legea semnificației și a inspirației

În timp ce prima lege se concentrează pe o acțiune individuală, cea din urmă se concentrează pe efectul colectiv al acțiunilor. Toate intențiile și acțiunile noastre creează o energie uriașă care îi afectează pe toată lumea. Această energie este în cele din urmă transferată societății și lumii în general. Așa că trăiește în mod conștient. Urmează-ți obiectivele și hobby-urile.

Aceste legi conțin principii fundamentale pe care oricine le poate aplica pentru a face viața mai bună.