Ce secret ascunde ultima cifră a anului tău de naștere?

Anul nașterii joacă un rol imens în viața noastră. Dar cea mai importantă este ultima cifră a anului de naștere, afirmă astrologii. Ce poate spune un an de naștere despre tine? Află mai jos.

Se consideră că unul dintre cele cinci elemente ale Pământului este responsabil pentru un an sau altul. Adică, fiecare cifră corespunde elementului său specific: aer, foc, pământ, lemn și apă. Aceste elemente pot spune multe despre persoană, caracterul și obiceiurile acesteia.

De exemplu: dacă anul nașterii este 1987, atunci numărul dumneavoastră este 7. Elementul care vă caracterizează este –focul.

Dacă ultima cifră a anului dumneavoastră de naștere este 0 și 1 – vă caracterizează elementul natural Metal.

Acestea sunt persoane cu un caracter puternic. Ei sunt capabili să-și restabilească repede puterea fizică și spirituală. Reprezentanții Metalului sunt independenți și nu sunt foarte sociabili.

Aceștia preferă să acționeze discret, încearcă să trăiască în dragoste și armonie.

Oamenii „metalici” își definesc în mod clar obiectivele vieții și se disting prin perseverența extraordinară în realizarea lor. Trăsături negative: o nevoie copleșitoare de putere și bogăție. Sunt prea deschiși și nu tolerează greșelile celor din jur, dar nici propriile gafe.

Dacă ultima cifră din anul nașterii este 2 și 3 – vă caracterizează elementul Apa.

Reprezentanții elementului Apă sunt caracterizați prin bunătatea lor și empatia față de oameni. Sunt prietenoși și comunicabili.

Aceștia sunt oameni creativi care se disting prin gândirea lor originală și libertatea față de stereotipuri. Asta îi face să aibă succes în activitățile profesionale, mai ales dacă se află în domeniul artei.

Au o intuiție dezvoltată, care le permite să ia decizii corecte în situații ambigue. Ei sunt sârguincioși și atenți, încercând să înțeleagă totul până la cel mai mic detaliu.

Dacă ultima cifră a anul de naștere este 4 și 5 – vă caracterizează elementul natural Lemnul.

Reprezentanții elementului natural Lemnul sunt oameni încrezători și harnici. Le place să experimenteze, să încerce lucruri noi. Aceștia sunt atrași de locuri necunoscute și misterele lumii. Visul lor este să cunoască lumea. Ei sunt complet străini față de astfel de calități precum egoismul și dragostea de sine.

Dacă ultima cifră a anului dumneavoastră de naștere este 6 și 7 – vă caracterizează elementul Foc.

Aceștia sunt adevărații iubitori de aventură și de călătorie. Aceștia se deosebesc prin abilitatea de a lua repede decizii. Sunt oamenii „fierbinți”, fermecători și spontani, știu să-i mulțumească pe alții, știu cum să atragă oameni de partea lor.

Dacă ultima cifră a anului dumneavoastră de naștere este 8 și 9 – vă caracterizează elementul Pământ.

Oamenii care sunt sub patronajul Pământului sunt de încredere, dar în același timp mândri și egoiști. Ei încearcă să controleze totul, să nu piardă din vedere nimic. Uneori sunt predispuși la un comportament nesăbuit.

Ei abordează totul cu înțelepciune, iubesc ordinea și disciplina, fac totul conform planului și se tem de incertitudine.