Ce se întâmplă când bărbatul îmbrățișează femeia

Se spune că cea mai bună haină este îmbrățișarea. Ea generează senzația de protecție, confort și iubire. Oamenii apropiați fac astfel un schimb de energie. Prin urmare, este foarte important ca în relația dintre un bărbat și o femeie, îmbrățișările să fie cât mai frecvente. Dacă vrei să știi de ce bărbatul trebuie să-și cuprindă femeia cât mai des, citește în continuare.

Atunci când bărbatul își cuprinde femeia din spate, el închide un cerc cu ajutorul brațelor. Cercul tandreții, căldurii, înțelegerii și protecției. Femeia rămâne în centrul acestui cerc, iar el astfel arată că ea este centrul universului său.

Îmbrățișarea trebuie să aibă loc în tăcere, astfel fluxul de căldură o cuprinde pe femeie și ea începe să prindă rădăcini. Aceste mâini care o încălzesc o pot duce cu gândul la alte momente plăcute din viață, cum ar fi îmbrățișările tatălui.

Femeia este născută, ca și ea să nască. Pe parcursul vieții sale, ea aduce ceva pe această lume. Femeia naște primăvara și prin dispoziția sa vine toamna. Toate florile lumii cresc pentru femei. De n-ar fi femeile, n-ar fi nici florile.

Femeia este centrul universului unui bărbat. Prin îmbrățișări el arată asta. Atunci când este îmbrățișată, femeia se poate fi simți femeie sau fetiță, mamă sau copil, iubită sau iubitoare…

În brațele persoanei iubite femeia nu se mai teme de nimic, ea este într-un loc sigur, unde calmul o domină. Lumea din jur nu mai este un pericol pentru ea, nimic n-o mai preocupă în aceste momente, nimic nu mai contează, doar sentimentul că se află în siguranță.