Ce schimbări va aduce anul 2022? Vezi horoscopul pentru anul următor

Stelele promit un an interesant și plin de evenimente și emoții. Împreună cu un astrolog profesionist, putem identifica la ce se pot aștepta semnele zodiacale în anul următor.

Un eveniment astrologic deosebit de remarcabil în anul 2022, va fi parada a șase planete: Jupiter, Venus, Saturn, Luna, Neptun și Marte, care va avea loc pe 12 iunie. Acest timp necesită o determinare specială, ce presupune asumarea responsabilităților pentru acțiunile sale. De exemplu, poți da viață unui proiect creativ sau poți obține reciprocitate de la cineva care nu a vrut să-ți acorde atenție înainte.

Berbec (21.03–20.04)

În 2022, Berbecul se va confrunta cu mari schimbări în viață. Acestea pot fi pe plan financiar sau pe plan personal. Spre exemplu, poate fi o avansare în carieră sau o relație nouă pentru cei care erau singuri.

Ar trebui să acordați o atenție deosebită acelor persoane care sunt în apropiere și au nevoie de sprijin. A ajuta pe cei din jurul vostru este una dintre principalele activități în care Berbecul poate avea succes în anul Tigrului.

Taur (21.04–21.05)

Taurul se va confrunta cu o viață destul de dinamică. Călătoriile și schimbul de trai sunt bine venite. Stelele promit un succes deosebit în afaceri. În același timp, Taurii vor avea posibilitatea de a aduce familiei venituri bune.

Gemeni (22.05–21.06)

Gemenii pot întâlni anul care vine cu o mulțime de evenimente și datorii din trecut. Te întrebi dacă este posibil să scapi de el? Vei avea o astfel de șansă până pe 14 aprilie, cât timp Luna Neagră este în vigoare. Îți va permite să tai legăturile vechi și să găsești libertatea.

Totuși nu spera că stelele o să-ți rezolve problemele, deoarece urmează o muncă serioasă asupra ta. În primul rând, conștientizarea.

Dacă poți trage concluziile potrivite pentru viața ta, atunci anul promite să aibă succes în aproape orice domeniu.

Rac (22.06 — 22.07)

Racii vor avea un an foarte luminos și plin de evenimente. Veți simți potențialul de a muta munții și, cel mai important, îi veți putea muta cu adevărat. Forfota nu este cel mai bun aliat pentru Racii emoționali, dar totuși, uneori, trebuie să uiți de preferințele tale și să te preocupi complet de afaceri.

Încearcă să fii rezistent la orice ar putea să te dezechilibreze. Dacă trebuie să arunci undeva bagajul emoțiilor, atunci încearcă să-l folosești într-un domeniu creativ.

Leu (23.07 — 21.08)

Leii ar trebui să fie foarte critici cu sine însuși și să nu ceară mai multă atenție decât merită cu adevărat. La primele manifestări de aroganță, viața va găsi o modalitate de a-l aduce pe Leul cu picioarele pe pământ.

Munca conștiincioasă și o abordare atentă îi vor permite Leului să obțină succes într-o varietate de domenii.

Fecioară (22.08 — 23.09)

Anul 2022 va aduce Fecioarelor un bagaj plin de evenimente frumoase și emoții pozitive. Tigrul favorizează Fecioarele și, prin urmare, va încerca să se asigure că în orice situație totul merge în favoarea ta. Succesul și norocul sunt de partea ta. Prin urmare, stabilește-ți obiective ambițioase și atinge-le.

Este foarte probabil ca unele dintre dorințele tale să devină realitate, dar pentru asta trebuie să depui și efort.

Balanță (24.09 — 23.10)

Pentru Balanță, anul următor va fi strâns legat de interacțiunile din societate. Acest lucru va reprezenta o dificultate serioasă, deoarece oamenii vor încerca să manipuleze cu tine pentru a-și atinge propriile obiective.

Până în vară, vor exista perspective excelente de creștere în carieră. Puteți obține o promovare sau puteți pleca pentru un nou loc de muncă, care vă va schimba semnificativ viața.

Scorpion (24.10 — 22.11)

Acesta este un moment minunat pentru Scorpioni pentru a rupe vechile legături și a găsi noi căi în viață, care nu mai necesită interacțiune cu oameni neplăcuți.

De asemenea, în perioada 29 aprilie – 8 octombrie, influența lui Pluto în Capricorn va oferi o oportunitate de a corecta multe momente ce provocau emoții negative.

Săgetător (23.11 — 22.12)

Săgetătorul va simți un val nu doar de forță, ci și un întreg flux de energie.

Anul Tigrului va fi cel mai productiv pentru cei care lucrează în domeniul creativității. Este important să acționați la maxim și să nu vă fie frică de obstacole, deoarece le veți depăși în continuare cu succes.

Capricorn (23.12 — 20.01)

Dacă aveți afaceri neterminate, datorii sau orice proiecte începute, Capricornilor le-a venit timpul să-și asume niște responsabilități pentru a pune toate punctele pe “i”.

În același timp, nu se recomandă începerea unor proiecte noi. Capricornii necesită acum reținere și prudență maximă, asta înseamnă că nu trebuie să luați decizii la emoții și să nu acționați radical.

Vărsător (21.01 — 19.02)

Anul Tigrului va înconjura Vărsătorul cu o mulțime de modalități de implementare a anumitor idei. Corpurile cerești recomandă Vărsătorilor să-și pună un scop major și să depună mult efort pentru a-l atinge.

Pești (20.02 — 20.03)

Întregul an 2022 este cel mai favorabil pentru Pești. Acest lucru se datorează locației potrivite a planetei Neptun.

Viața ta se va îmbunătăți în majoritatea domeniilor, iar efortul pe care va trebui să-l depui va fi minim. În general, Peștii este cel mai norocos semn al zodiacului în anul Tigrului. Ar fi bine să-ți stabilești cele mai ambițioase planuri pentru tine, ulterior să le împlinești.