Ce este potrivit pentru tine în anul 2022: Sfaturi de la astrologi pentru semnul tău zodiacal

Recent, conștientizarea și alegerea în funcție de harta natală a câștigat amploare.

Dacă nu ți-ai construit niciodată harta natală, atunci ia doar semnul zodiacal ca ghid.

Berbec

Minte: meditație și practici de respirație
Desigur, este puțin probabil ca berbecii adevărați să vrea să stea și să respire – acest lucru nu este deloc în natura lor. Trebuie să alerge undeva și să facă ceva activ, dar concentrarea pe respirație și pe calm este cea care îi va ajuta să-și mențină mintea sănătoasă și să nu înnebunească în abisul miilor lor de fapte.

Corp: mișcare
Berbecii au multă energie și nu știu întotdeauna cum să o elibereze în mod corespunzător, dar o modalitate excelentă este mișcarea. Dansul, alergatul sau chiar mersul pe jos – toate acestea îl vor ajuta pe Berbec să fie în echilibrul energiilor – există mișcare, dar nu moderată. Antrenamente precum CrossFit sau antrenamentele de mare intensitate, dimpotrivă, pot epuiza Berbecul de energie și va fi mai dificil să o recupereze.

Taur

Minte: găsește echilibru în relația ta cu banii
Dacă ai fost crescut în așa fel încât să consideri că banii reprezintă rușinea și îți interzici să-i dorești, atunci este timpul să te ocupi de această problemă.

Iubește banii, simte energia pe care îi oferă. Acest lucru este posibil pentru tine, pentru că Taurul este cel mai banal semn financiar, ceea ce înseamnă că poate face toate acestea ușor și simplu.

Corp: găsește echilibru în alimentația ta
Acum este momentul potrivit ca tu să înveți să oferi corpului tău ceea ce are nevoie. Caută un echilibru în calorii, macro și micronutrienți, adaugă ceva nou și neobișnuit în dieta ta, dar în același timp benefic, nu vei regreta.

Gemeni

Minte: începe să ții un jurnal
Gemenii adevărați au de obicei prea multe gânduri în minte. Dacă înveți cum să le expui pe hârtie, vei primi o mulțime de bonusuri. Începe să ții un jurnal de recunoștință, un jurnal alimentar sau un jurnal emoțional – oricare dintre aceste opțiuni îți va face bine.

Corp: fii flexibil în alegerea sportului
Anul acesta ar trebui să schimbi constant tipurile de activități pe care le faci. Spre exemplu, săptămâna aceasta mergi la yoga, apoi dansează, săptămâna viitoare fă antrenamente cu greutăți grele și apoi înoată. O astfel de variabilitate îți va oferi energie și o stare de spirit deosebită.

Rac

Minte: Găsește un psiholog bun
Emoțiile tale te pot copleși și nu este nimic ciudat sau înfricoșător în a cere ajutor unui specialist. Mergi la mai mulți psihologi pentru o primă programare și alege-l pe cel cu care vă potriviți emoțional.

Corp: râde
Sarcina ta anul acesta este să râzi mai mult. Vizionează filme amuzante sau practică terapia prin râs – există și așa ceva. Sarcina ta este să înveți să dobândești emoții pozitive.

Leu

Minte: învață să te iubești pe tine însuți
Sarcina ta pentru acest an este să înveți să te iubești și să ai încredere în tine. Nu mai acorda importanță opiniilor altora și ascultă-te pe tine însuți.

Corp: fă exerciții cardio
Acordă atenție antrenamentului cardio, antrenează sistemul cardiovascular și corpul. Aleargă, dansează, înoată – orice sport care crește ritmul cardiac este benefic pentru tine.

Fecioară

Minte: antrenează atenția
Fecioarele adevărate au de obicei totul bine aranjat, dar anul acesta ar trebui să fii mai atent față de tine. Nu te axa pe rutina zilnică, dar întreabă-te ce dorești cu adevărat, ce îți place să faci și acționează din dragoste.

Corp: menține legătura cu natura
Crează o conexiune cu natura. Mergi în parc, pădure sau la piscină în aer liber – locuri în care să te simți bine și liniștit. Mergi în astfel de locuri regulat, lăsând toate gândurile și grijile acasă. Natura îți va oferi mult mai multă energie decât ți-ai fi putut imagina.

Balanță

Minte: ai grijă de tine
Pune-ți fericirea și bunăstarea pe primul plan. Nu-ți mai face griji pentru ceilalți, sau cel puțin să-ți faci griji pentru ei numai după ce ai avut grijă de tine însuți.

Corp: bea suficientă apă
Anul acesta ar trebui să acorzi o atenție deosebită consumului suficient de apă. Dacă vei bea suficientă apă, atunci majoritatea problemelor de sănătate vor dispărea.

Scorpion

Minte: învață să dai frâu liber emoțiilor
Găsește o modalitate potrivită pentru a da frâu emoțiilor, fie că mergi la box, cânți, dansezi, pictezi sau ieși pe un câmp și țipi. Indiferent de metoda pe care o alegi, sarcina ta este să o exersezi în mod regulat și atunci vei atinge un nivel complet nou de autodezvoltare și auto-conștientizare.

Corp: ai grijă de intestine
Intestinele sunt sursa bunăstării tale. Dacă acum există probleme cu ele, acesta este un semnal că mergi pe o cale greșită în viață. Gândește-te la asta.

Adaugă mai multe fructe, legume și fibre în alimentația ta, astfel încât intestinele să funcționeze corect și corpul să se simtă cât mai bine posibil.

Săgetător

Minte: alege-ți un nou hobby
Săgetătorii sunt aventurieri și călători celebri, dar chiar și între aventurile tale din viața de zi cu zi, găsește ceva care să te încânte și să-ți aducă emoții. Poate că ar trebui să mergi la cursuri culinare (dacă acest lucru este neobișnuit și atipic pentru tine), poți să mergi la schi – dacă este neobișnuit pentru tine.

Corp
Anul acesta ar trebui să faci ceva legat de temperaturile ridicate. Poate vei vizita o baie sau o saună, sau poate îți va plăcea să practici Bikram yoga – acesta este un tip de yoga în care cursurile se țin într-o cameră încălzită pentru cel mai bun efect.

Capricorn

Minte: învață să te bucuri
Anul acesta, sarcina ta este să faci ceea ce îți place și să nu te simți vinovat că ai făcut-o. Ia în considerare că aceasta este o sarcină pentru tine din Univers. Bucură-te! Atunci totul va merge perfect și în alte domenii ale vieții, vei vedea.

Corp: fă regulat masaj
Este de dorit ca acesta să fie un masaj profund al tuturor straturilor de țesut. Pentru a face acest lucru, ar trebui să cauți un specialist în masaj oriental, dar dacă nu este posibil, atunci masează-ți singur corpul.

Vărsător

Minte: călătorește mai mult
În acest an, Vărsătorul ar trebui să-și schimbe locația cât mai des posibil. Chiar dacă acestea nu sunt călătorii la distanță mare, ci doar o călătorie într-un oraș vecin pentru weekend, efectul va fi unul benefic pentru tine. Principalul lucru este schimbarea și experiențele noi.

Corp: fă-ți un regim de somn
Dacă nu ai făcut-o încă, atunci fă-ți acum propriul regim de somn, astfel încât să te culci și să te trezești cam la aceeași oră în fiecare zi. Poate fi dificil la început, dar îți va oferi atât de multă energie încât vei regreta că nu ai făcut-o mai devreme.

Pești

Minte: caută susținere
Poate că îți va fi dificil să ceri ajutor, dar sarcina ta în acest an este să găsești oameni pe care să te poți baza. Da, aceasta este o cale de ieșire din zona de confort, pentru că te-ai obișnuit să faci totul de unul singur, dar crede-mă, chiar ai nevoie de susținere.

Corp: ai grijă de sănătate
Ai niște obiective și idei despre cum vrei să arăți și cum vei realiza acest lucru. Exact așa obiective trebuie să ai și în ceea ce privește sănătatea. O astfel de motivație te va ajuta să ai mai multă grijă de sănătatea ta.