Cauză-efect: 7 legi ale vieții care funcționează chiar dacă nu crezi în ele

Lumea nu este bună sau rea, ea este neutră. Totul depinde de unghiul din care privim. Tot ce se întâmplă în jurul nostru este o reflexie a gândurilor, sentimentelor și a faptelor noastre.

Universul are legitățile sale și dacă e să le respectăm am putea să ne ușurăm viața.

1.Legea barierei

Oportunitățile apar după ce noi luăm decizia și începem să facem pași în acest sens. În primul rând, este important să trecem bariera fricii.

Determinarea, puterea intenției încep să construiască calea, atrăgând oamenii și situațiile potrivite.

2.Legea materializării gândurilor

Atunci când îți dorești ceva, imaginează-ți că totul deja s-a îndeplinit. Vizualizează ceea ce vrei să faci și trăiește totul de parcă ar fi adevărat. Repetă aceste vizualizări periodic și vei vedea că dorința se va îndeplini chiar dacă nu cu aceeași exactitate.

3.Legea plății

Noi plătim pentru tot: atât pentru acțiune, cât și pentru inacțiune. Uneori credem că amânăm o decizie, dar de fapt, nu facem decât să lăsăm totul așa cum este.

Dacă continuăm să mergem la jobul care nu ne place și la care nu ne dezvoltăm, dar nu căutăm altul și continuăm să muncim fără satisfacție, de fapt noi facem alegerea de a rămâne.

4.Legea pustietății

Natura nu acceptă pustietatea, prin urmare, dacă vrem să atragem ceva nou în viața noastră, trebuie să eliberăm loc, să creăm un loc pustiu. Acest principiu funcționează și în cazul oamenilor, lucrurilor, energiei.

5.Legea acceptării

Noi nu trebuie să știm dacă în viața noastră este totul corect sau nu. Încrederea noastră în viață, determină încrederea noastră în ziua de mâine. Dacă noi trăim cu convingerea că tot ce se întâmplă este spre bine, așa și va fi.

6.Legea cauză – efect

Tot ce se întâmplă în viața noastră este o consecință a gândurilor și a faptelor noastre. Dacă ceva nu este în regulă, trebuie să cauți cauza în interior, nu în afară.

7.Legea atracției

Viața întotdeauna răspunde cu reciprocitate și ne îndreptățește așteptările. Primim ceea ce ne așteptăm să primim. Gândurile sunt ca niște magneți, care atrag realitățile ce sunt în corespundere cu ele.