Buchetul zodiei tale: Află care floare ți se potrivește perfect!

Iată care plante sunt în armonie cu diferite semne zodiacale, care aduc sănătate, prosperitate și fericire!

Buchetul pentru Berbec

Reprezentanților acestui semn zodiacal li se potrivesc florile de culoarea flăcărilor: roșii, portocalii, stacojii, roz, vișinii. Norocul, pacea, sănătatea și bunăstarea vor veni la Berbec în anturajul lalelelor, florilor Amaryllis, macilor, trandafirilor, cactușilor, florilor de păducel și de ardei iute. Orhideea îi va proteja împotriva dușmanilor și îi va ajuta să atragă persoana îndrăgită. Gura leului îi va ajuta în problemele amoroase, iar Gențiana – în cele financiare.

Buchetul pentru Taur

Pentru a-și îmbunătăți starea psihică și fizică, Taurii trebuie să fie înconjurați de flori dense, puternice și de înălțime nu prea mare, cum ar fi măzărichea parfumată, lăcrimioarele, aster, liliac, levănțică. Geranium le va aduce sănătate, florile de vișin – noroc în căsnicie, florile de măr – în iubire. Violetele vor atrage bani în casă, zmbilele – fericirea și bunăstarea.

Buchetul pentru Gemeni

Cel mai bine, Gemenilor li se vor potrivi florile ca mimoza, crini, narcise, coriandru și cele de salcâm. Ele îi vor ajuta să își îmbunătățească abilitățile de comunicare. În bunăstarea financiară îi poate susține trifoiul, iar levănțică în îmbunătățirea sănătății fizice și a celei spirituale.

Buchetul pentru Rac

Nativii acestei zodii sunt comptabili cu ierburile, tufișurile și copacii cu tulpini suculente, frunze cărnoase și plantele care se dezvoltă compact, într-o rădăcină comună, pentru că Racii sunt incredibil de atașați de rude și casă. Pentru a avea noroc, aceștia trebuie să fie înconjurați de hortensii, ferigi, trandafiri, centaurea și orice tip de flori cu petalele albe.

Buchetul pentru Leu

Nativi cu firea solară, naturală și deschisă, Leii s-ar bucura nespus de un buchet care conține Floarea-soarelui, caracteristică zodiei lor. Aceștia sunt încântați de culorile luminoase, așa că daliile, trandafirii galbeni sau gălbenelele le-ar aduce multă fericire, dar și protecție carmică.

Buchetul pentru Fecioară

Fiind persoane pragmatice, dar și delicate, Fecioarele sunt reprezentate de flori ca crizantema, iedera, sunătoare, muguri de eucalipt, crinul alb și margareta. Acestea le aduc noroc. Levănțică contribuie la sănătatea, liniștea și armonia interioară a Fecioarelor.

Buchetul pentru Balanță

Balanțelor li se potrivesc florile cu tulpini puternice, cu frunze pestrițe colorate și petale neobișnuite. Aici ar putea fi enumerate clopoțeii, orihideele, tuberozele, gardeniile. Viola îi va aduce faimă, apreciere și prosperitate. Pe de altă parte, echilibrul, armonia și sinceritatea specifice Balanței pot fi reprezentate sub forma unei hortensii, floare cu nuanțe liniștitoare.

Buchetul pentru Scorpion

Pasiunea, posesivitatea și dăruirea caracteristice Scorpionilor sunt foarte bine reprezentate de bujor, floarea care încântă pe oricine cu frumusețea dar și cu parfumul ei, fiind considerată aducătoare de noroc și romantism. De asemenea, nativilor acestei zodii li se potrivesc florile cu petalele roșii închise, cum ar fi geranium, hibiscus, ghimbir, orhideea.

Buchetul pentru Săgetător

Florile care se potrivesc perfect pentru nativii din zodia Săgetător sunt cele cu o paletă de nuanțe roșii și, de asemenea, galbene aprinse, portocalii și roz. Mai întâi de toate crinii, garoafele, brândușa de primăvară. Florile de tei oferă atractivitate și farmec, iar păpădia aduce sănătatea și starea de bine corpului.

Buchetul pentru Capricorn

Una dintre cele mai stabile, disciplinate și cu picioarele pe pământ zodii. Reprezentanții acestui semn zodiacal ar trebui să aleagă plantele, care ajută la avansarea în carieră, atrag energia pozitivă, favorizează aptitudinile organizaționale. Deci, noroc le va aduce iasomia, ghioceii, filodendroni, narcisele, violetele și lalelele.

Buchetul pentru Vărsător

Orhideea este o floare spectaculoasă, la fel ca personalitatea Vărsătorului. Însă, are nevoie de mâini pricepute care să o îngrijească, de multă atenție și de lumină, ca să încânte privirile și sufletul. Gladiolele li se potrivesc pentru că simbolizează capacitatea lor de a lupta și de a învinge orice obstacol. Aloea, lăcrimioarele și crinii le vor permite Vărsătorilor să aibă succes în afaceri.

Buchetul pentru Pești

Sensibilitatea și frumusețea interioară ce îi caracterizează pe Pești sunt și trăsăturile frumosului nufăr. Așa cum acesta plutește grațios pe apă, așa se lasă și ei influențați de oamenii dragi și de sentimentele lor. Liliacul simbolizează fiorii unei noi iubiri, tinerețea, puritatea și puterea naturii. Gipsofila, violetele, narcisele, crinii vor contribui la dezvoltarea spirituală a Peștilor.