Banii trebuie păstrați cu grijă! 5 locuri în casă unde nu-ți poți ține banii

Unii oameni preferă să păstreze cash-ul exclusiv acasă, cu puțină încredere în instituțiile financiare. Dar banii nu sunt un lucru ușor.

De fapt, aceștia sunt o grămadă de energie care nu suportă nici cea mai mică limitare. Dacă bancnotelor nu te place locul în care sunt păstrate, înmulțirea lor se va opri brusc, fără potențial de creștere.

Unde cel mai bine nu trebuie să-ți păstrezi banii?

1. Recipiente din sticlă

Tot felul de borcane de sticlă sunt o pușculiță foarte proastă. În ele, bancnotele se încrețesc, zac haotic și se ofilesc încetul cu încetul, irosindu-și sigur forțele caracteristice. Acest lucru încetinește semnificativ fluxurile financiare.

2. La ieșire

Nu e bine să-ți păstrezi banii aproape de intrarea sau ieșirea în casă. De asemenea, nu au ce căuta în noptiere, pe rafturi sau sertare lângă uși sau praguri. Așa proprietarii dau semn că nu se țin deloc de finanțele sale. Astfel energia bancnotelor poate ieși în orice moment.

3. Sub pat

 

Zona de sub saltea nu este deosebit de potrivită a vă păstra banii. Acest loc va “adormi” puterea lor, iar veniturile vor încetini semnificativ. Locul în sine nu este propice pentru acest lucru.

4. Cărți

 

O decizie proastă este să ții bani în biblioteca de acasă, între paginile cărților vechi.

Informațiile de acolo stagnează și nu sunt întotdeauna pozitive, astfel banii nu au acolo potențialul de a se înmulți. Ei necesită o energie proaspătă și curată, nicidecum nu ce căuta printre paginile prăfuite ale cărților.

5. Nepăsător

Este periculos atunci când bancnotele sunt depozitate rulate sau pliate. Nu este necesar să le înfășurați cu un tub și să le strângeți cu benzi de cauciuc. Energia banilor nu poate fi pusă în lesă.

Fie credeți în superstiții sau nu, însă un lucru este cert, banii iubesc libertatea, curățenia și grija. Locul lor de păstrare poate avea atât un impact pozitiv asupra veniturilor, cât și unul negativ.