Averea sa este de 714 de milioane de dolari, dar trăiește cu 100 de dolari pe lună și este fericit

Actorul chinez Chow Yunfat a devenit popular după lansarea filmelor “Crouching Tiger, Hidden Dragon”, “Anna și regele”, “Cool Cooked”, “Monk Bulletproof”, “Pirații din Caraibe” și multe altele.

Potrivit IndieWire, Chow locuiește cu 100 de dolari pe lună, iar după moartea sa își va transfera toată averea în scopuri de caritate.

Actorul în vârstă de 63 de ani duce un mod modest de viață. În loc de homari, cumpără fastfood din stradă și merge cu transportul public.

Milionarul practic nu cumpără lucruri noi. Nu este interesat de ceasuri scumpe, mașini și haine de designeri. Este îmbrăcat modest de la un supermarket obișnuit, cumpără haine la reduceri, și nu-i pasă de opinia publică.

Soția sa, Jasmine Tang, a recunoscut că soțul ei a folosit timp de 17 ani un vechi telefon Nokia cu butoane. După ce s-a defectat, actorul și-a cumpărat primul smartphone în viața sa. Acest lucru s-a întâmplat cu mai puțin de o lună în urmă!

Averea lui Chow Yunfata este de 714 de milioane de dolari.

Chow Yunfat își sărbătorește aniversarea de 62 de ani cu soția sa Jasmine Tan.

Chow Yunfat și soția sa Jasmine Tan.

Din motiv că actorul și soția lui nu au copii, intenționează să transfere după moarte toată averea sa în fondurile pentru caritate. Cuplul și în prezent este activ implicat în activitățile de caritate și au organizat un fond special în acest scop.

“Chiar dacă acești bani sunt ai mei, ei nu sunt ai mei. Eu îi protejez pentru a fi dați în scopuri caritabile.” – Chow Yunfata