Află cum se comportă o femeie în funcție de semnul zodiacal!

Nu toți oamenii, care aparțin aceluiaș semn zodiacal se aseamănă total între ei. De exemplu, bărbații și femeile se pot deosebi, chiar dacă s-au născut în aceeași zodie. Iată câteva trăsături caracteristice femeilor în dependență de zodie!

Berbec

Rebelă de fire, Femeia Berbec este dominată de pasiune și impulsivitate, își vede sensul vieții în a clarifica cu cineva relațiile. Se bucură prea mult de viață pentru a avea timp de regrete.

Taur

Hedonistă până în măduva oaselor, ea își va urmări scopul – să trăiască mai bine și mai frumos decât toți ceilalți. Nu contează cu ce preț.

Gemeni

Să nu îți dea prin cap să-i spui, că ea nu știe ce își dorește de la viață. Ba știe foarte bine, pur și simplu, după ce ți-a spus-o ultima dată, s-a mai răzgândit de câteva ori.

Rac

Femeia Rac își dorește o casă frumoasă și un bărbat ideal. Însă mereu ceva nu se leagă – ba casa nu e de culoarea care trebuie, ba bărbatul nu e chiar ideal. Iată așa se chinuie ea.

Leu

Cu Femeia Leu poate fi uneori foarte dificil de comunicat. Uneori tu nu ești destul de bun, pentru a te afla în compania ei, alteori prea bun, încât prezinți un pericol pentru fericirea ei.

Fecioară

În planul ei există loc pentru toate, cu excepția celui mai important lucru – cum să fie fericită. Ea crede, că asta se va primi de la sine, însă de la sine nu funcționează.

Balanța

Toți o consideră frivolă, însă de fapt ea pur și simplu preferă să nu-și bată capul din cauza lucrurilor mărunte. De aceea, și viața ei este mult mai simplă, decât a altora.

Scorpion

Această femeie literalmente se zbate între plăcerile josnice și înalta ei spiritualitate. Contradicțiile formează baza întregii sale vieți.

Săgetător

De fiecare dată când Femeia Săgetător pune ceva la cale, îi pare că iată aceasta e șansa vieții sale. Dezamăgirea vine foarte curând și, de regulă, indiferent de rezultatul evenimentului.

Capricorn

Prea dură, prea aspră. Doar să nu îi spuneți asta în față, ea și așa se chinuie. Încercând să dirijeze totul în jur, ea nu-și poate găsi fericirea.

Vărsător

Prea șireată, prea deșteaptă și prea independentă, pentru a fi femeie. Ea singură recunoaște acest lucru și îl declară din prima. Fii sigur, nu glumește.

Pești

Ea este femeia-copil, drăguță, gingașă și amuzantă. Ai grijă să nu o jignești din întâmplare, altfel ea se poate transforma instantaneu într-un rechin.