Acum 10 ani era numită cea mai frumoasă fetiță din lume! Iată cum arată în prezent Thylane Blondeau!

Thylane Blondeau este originară din Franța și este una dintre cele mai plătite modele tinere. S-a născut la 5 aprilie 2001 și și-a început cariera la doar 4 ani. La o vârstă atât de fragedă a defilat pentru excentricul designer francez Jean-Paul Gaultier. La acel moment, mass-media a numit-o „cea mai frumoasă fetiță din lume”.

Thylane a colaborat cu mai multe mărci renumite și a apărut pe copertele diferitor reviste de modă. Când avea 10 ani, a pozat pentru revista Vogue, într-o rochie scurtă și cu machiaj intens, imagini care au fost în mod activ discutate de public, fiind considerate nepotrivite pentru o vârstă fragedă.

În 2015, a fost lansat filmul „Belle et Sebastien”, în care a jucat și tânăra Thylane. În acest an, fata împlinește 19 ani și iată cum arată în prezent!

Thylane își continuă activitatea în calitate de model, a semnat un contract important, devenind ambasadorul unui brand important de cosmetice, alături de alte fotomodele cu renume.

Crescută într-o familie mondenă – tatăl ei este fotbalistul Patrick Blondeau, iar mama e designerul Veronika Loubry – Thylane a ales să devină un model de succes.

Anii au trecut, dar fata a devenit și mai frumoasă cu vârsta, motiv pentru care în 2018, cei din juriul Most Beautiful Faces Awards i-au acordat din nou titlul de cea mai frumoasă fată din grupul ei de vârstă.

Peste 3,4 milioane de utilizatori îi urmăresc activitatea prin intermediul rețelei sociale Instagram.

Anul trecut, modelul și-a lansat propria linie de haine, Heaven May Clothing. Este noua față a parfumului Lolita Lempicka. După cum putem vedea, fata este o adevărată carieristă și nu renunță la visul de a deveni o femeie de succes.