Aceste 48 de legi ale universului îți vor schimba viața spre bine

În prezent, multe mistere ale minții umane rămân un mister pentru oamenii de știință. Spre exemplu despre locul unde se nasc gândurile. Mulți oameni de știință s-au nedumerit de-a lungul secolelor, acordând o atenție deosebită creierului uman. Dar lumea interioară, constând dintr-un număr infinit de sentimente și gânduri, nu este atât de ușor de studiat.

În prezent, multe mistere ale minții umane rămân un mister pentru oamenii de știință. Întrebările arzătoare sunt încă legate de natura somnului, gândurile, precum și cauzele apariției geniilor sau ale persoanelor retardate mintal.

Cea mai importantă parte a corpului uman este creierul, în el se formează toate calitățile umane fundamentale. Această parte, în ciuda multor cercetări, încă sfidează explicația științifică. S-a dovedit deja că dezvoltarea intelectuală nu este legată de mărimea creierului, deoarece geniile celebre au o dimensiune normală a creierului.

Unde se nasc gândurile?

Sufletul uman este centrul, de acolo merg spre creier sentimentele deja formate. Apoi apar gândurile, creierul dă impulsuri corpului și provoacă anumite acțiuni.

Toate sentimentele trăite de suflet se transformă în gânduri, iar apoi în acțiuni, care, la rândul lor, influențează lumea exterioară. De exemplu, o femeie cu o copilărie dificilă, pe fundalul sentimentelor trăite, a avut dorința de a-i scăpa pe ceilalți de astfel de emoții. Prin urmare, ea a dezvoltat un plan pentru a organiza orfelinate.

Unindu-se cu oameni asemănători, această femeie a putut să-și realizeze ideile și să-i ajute pe ceilalți, eliberându-se astfel de sentimentele apăsătoare născute în sufletul ei și purtate de-a lungul anilor.

O mulțime de sentimente se nasc în fiecare persoană în fiecare zi, ele pot fi atât negative, cât și pozitive. Cele negative includ frica, mânia, setea de răzbunare, agresivitatea, resentimentele, invidia etc. Sentimentele pozitive se nasc din dragoste pentru lumea din jurul nostru și pentru toate ființele vii.

Indiferent de câtă negativitate există într-o persoană, în fiecare persistă și iubirea, într-o formă sau alta de manifestare a acesteia. Și dezvăluirea acestui sentiment va ajuta la atingerea armoniei și la construirea unei vieți care să te mulțumească.

Într-o formă simplificată, creierul uman poate fi reprezentat ca un fel de telecomandă care este capabilă să controleze corpul. În același timp, studiile au arătat că anumite zone ale creierului sunt responsabile pentru diferite părți ale corpului. Astfel, diferite părți ale creierului sunt responsabile de vedere, auz, sistemul musculos, miros și memorie.

Abia născut, bebelușul trebuie să învețe să-și stăpânească brațele, picioarele, mersul. Sufletul, ca pilot, trebuie să se obișnuiască cu carapacea lui, iar apoi toate acțiunile vor fi efectuate automat pe baza unui singur impuls trimis creierului.

Nu există o locație fizică definită, deoarece sufletul este invizibil și este responsabil în ultimă instanță pentru toată activitatea umană. Creierul fiind doar un executor.

Primele apar sentimentele. Ele dau naștere la gânduri.

Gândul este o dimensiune a Lumii Subtile. Nu poate fi explicat prin știință. Gândul este strâns interconectat cu psihicul și influențează evenimentele care au loc în viața unei persoane. Nu vine de nicăieri.

Cum funcționează gândul și de ce este material clar pentru cei care cred în existența lui Dumnezeu și în Lumea Subtilă? Și de ce este problematic pentru oamenii care nu își recunosc lumea interioară?

Lumea interioară este componenta spirituală a unei persoane, care include mintea, sentimentele și gândurile.

Gândul este o undă electromagnetică care se conectează cu unde similare ale altor oameni. Este legătura dintre sentimente și manifestarea acțiunilor reale din viața unei persoane.

Sentimentele atinse trezesc entuziasm în suflet și conduc la gânduri adecvate, apoi la acțiuni.

De aceea se spune că gândul se poate materializa, conform principiului – ceea ce se asemăna se atrage. Dar este imposibil să înveți să le controlezi constant, să gândești și să te concentrezi doar pe pozitiv. Mai ales dacă nu știi nimic despre natura lumii tale interioare a sentimentelor.

Regula după care funcționează gândirea

Exemplu din viața reală

Un bărbat a vrut să-și vândă mașina, a scris un anunț. Imaginează-ți că gândul lui este o piatră aruncată în apă: cu cât piatra este mai mare și cu cât aruncarea este mai puternică, cu atât diametrul cercurilor formate în apă este mai mare. Pe de altă parte, există o dorință la fel de puternică de a cumpăra această mașină, provocând propriile valuri.

Dacă acest gând nu este amânat de blocaje fatale în mintea unei persoane, atunci începe să funcționeze (manifestat prin acțiuni reale): o mulțime de apeluri de la cei care doresc să cumpere această mașină.

Pe scurt, blocarea destinului este un fel de energie care împiedică activarea gândului tău, adică manifestarea lui.

Pentru ca un gând să înceapă să fie exprimat realist în acțiuni, el trebuie să fie eliberat de o persoană, adică să se miște liber în spațiul universului. Un gând eliberat este atras de o persoană a cărei lume interioară este gata să accepte și să manifeste acest gând prin acțiuni în viață. În acest exemplu, cumpărarea mașinii.

În caz contrar, din cauza blocajului, gândul (de a vinde o mașină) se va învârti în mintea persoanei, nepermițându-i să se miște liber. Astfel având un impact negativ asupra lumii interioare a persoanei. În așa mod, uneori este suficient să ceri cu sinceritate Puterilor Superioare să îndepărteze păcatul (pedeapsa), sentimentul care interferează cu atingerea scopului. Dar dacă o persoană nu a trecut printr-o lecție de viață, este posibil să nu funcționeze, iar decizia aici este luată de Ierarhia Forțelor Superioare.

Gândul va funcționa în același mod dacă, de exemplu, o persoană dorește să-și găsească iubirea (sufletul pereche). Conexiunea este garantată, dacă gândul este liber să se miște. Când o persoană se roagă sincer la Dumnezeu cu cererea de a avea dragoste adevărată, atunci Puterile Superioare în acest caz vor contribui la aceasta. Energia acestei cereri trebuie să vină din adâncul sufletului, din centrul conectat cu Universul.

Condiții pentru realizarea efectivă a gândului

1.Formulare corectă și clară.
2.Dorință.
3.Abilitatea de a lăsa gândul să se miște, fără a fi împiedicat de blocaje negative.
4.Credința că totul se va împlini.
5.Abilitatea de a-ți îndrepta gândurile în direcția corectă. Pentru a face acest lucru, trebuie să înveți și să educi (controlezi) gândirea ta la nivel mental – să analizezi, să tragi concluzii, să iei o decizie și să-ți pui voința în ea.
6.Și, cel mai important, nu utilizați aceste informații pentru a vă atinge unele dintre obiectivele de a provoca un rău cuiva. Conform legilor Lumii Subtile, toate acțiunile tale negative se vor întoarce împotriva ta, este doar o chestiune de timp. Fii onest cu tine însuți.

Șapte legi de bază ale universului

Dacă șoferul încalcă regulile de circulație, atunci ar putea avea probleme. Dacă cineva încalcă legile în societate, atunci poate avea și el probleme. Nu crezi că problemele în relație, problemele de sănătate, problemele în afaceri sunt și rezultatul încălcării unor legi? Da, desigur că există astfel de legi! Și acestea sunt legile universului. Cunoașterea legilor universului este la fel de necesară ca și cunoașterea tuturor celorlalte legi și reguli de viață.

Dacă înțelegi sensul profund al acestor legi și nu te lupți cu ele, ci acționezi pe baza lor, atunci cu siguranță îți vei atinge obiectivele!

Nu vom vorbi despre legile fizice sau matematice, vom vorbi despre legile care afectează sistemul: Omul – Universul.

Universul are propriile sale legi, propria sa ordine, care se dezvăluie în haosul universal aparent nesfârșit. Această ordine a lucrurilor este imperceptibilă cu ochiul liber, cu toate acestea, este prezentă și are un impact uriaș asupra a tot ceea ce se întâmplă în această lume.

1. Legea vibrației și a atracției

Totul în univers vibrează, nimic nu este în repaus absolut. De fapt, trăim într-un ocean de mișcare. Și aici se află marele secret al vieții. Te îndrepți mereu către ceva și lucrurile se mișcă mereu către tine, este acțiune și atracție. Vibrațiile de aceeași frecvență rezonează între ele, astfel încât energia atrage energie similară. Totul este energie, inclusiv gândurile tale. Gândurile voastre sunt vibrații pe care le trimiteți în Univers. Când te concentrezi, vibrațiile tale devin mai puternice și mai intense. Gândurile tale sunt unde cosmice de energie care pătrund în timp și spațiu. Astfel, concentrarea constantă asupra unui anumit gând sau idee atrage vibrații similare.

Cum folosești legea: concentrează-te pe ceea ce vrei în loc de ceea ce nu vrei. Dacă nu te simți bine, ascultă ce gândești și gândește-te la ceva frumos.

2. Legea transformării infinite

Această lege spune că energia intră în formă fizică și invers. Totul curge, totul se schimbă, universul este un amalgam uriaș de energie care face furori într-un dans nesfârșit de transformări uimitoare. Nimic nu stă pe loc, chiar dacă parcă nu te schimbi, totul în jurul tău se transformă și nu rămâne niciodată la fel. Deoarece gândurile tale sunt energie creativă, această energie poate lua formă fizică. Cu cât te gândești mai mult la ceea ce vrei, cu atât folosești mai multă putere creativă pentru a crea un anumit rezultat în viață. Universul se organizează după gândurile tale.

Cum folosești legea: Pune-ți energia și efortul, gândurile și acțiunile tale pentru a atrage ceea ce vrei și cu siguranță vei atrage manifestarea fizică a acelei energii.

3. Legea ritmului

Legea ritmului spune că totul are ciclul său natural. Totul se mișcă înainte și înapoi, curge înăuntru și afară, oscilează înainte și înapoi, există un flux și reflux. Noaptea înlocuiește ziua, viața reînvie. Cu toții avem momente bune și momente rele, nimic nu rămâne la fel. Schimbarea este permanentă. A ști că „totul trece” este o mare înțelepciune despre curgerea vieții și a schimbării. Această lege guvernează mișcarea planetelor pe orbitele lor și, de asemenea, se manifestă în regnurile minerale și vegetale. Bărbații și femeile pot respecta această lege în starea lor mentală, fizică și emoțională. Legea ritmului este universală. Se poate observa în exemplul răsăritului și apusului soarelui și lunii, fluxul și refluxul mării, trecerea și venirea anotimpurilor. Nu te poți simți bine tot timpul, nimeni nu poate.

Cum folosești legea: când te simți dezamăgit și totul merge împotriva planului tău, știi că lucrurile se vor îmbunătăți. Cu siguranță va veni un moment bun, gândiți-vă la asta.

4. Legea cauzei și efectului

Această lege spune că fiecare cauză are efectul ei și fiecare efect are cauza lui. Nu există așa ceva aleatoriu. Totul se întâmplă conform legii. Nimic nu poate scăpa de această lege. Fiecare dintre acțiunile noastre trebuie să aibă o cauză și un efect și așa mai departe la infinit – rezultatul este un ciclu constant și nesfârșit de cauză și efect. Ralph Waldo Emerson a numit legea cauzei și efectului drept legea legilor. Fiecare dintre noi este interesat de rezultat. Sănătatea ta fizică, relațiile, respectul, venitul tău, toate acestea pot fi atât cauză, cât și efect. Este necesar să te concentrezi asupra cauzelor, atunci consecințele nu te vor face să aștepți. Ai grijă ce crezi. Așa funcționează legea.

Cum folosești legea: gândește-te și acționează în mod constant conform ceea ce îți dorești. Ceea ce trimiți în univers se întoarce. Spune lucruri frumoase fiecărei persoane, tratează pe toată lumea cu respect și totul se va întoarce. Nu-ți face griji niciodată pentru ceea ce vei primi, concentrează-te doar pe ceea ce poți oferi.

5. Legea relativității

Această lege spune că totul este relativ. Nu există rău sau bine, nu există lucruri mici sau lucruri mari, nimic nu se mișcă încet sau repede, totul cunoaștem prin comparație. Punctul de vedere este determinat de ceea în dependență de cum îl asociază observatorul. Natura, valoarea sau calitatea unui anumit lucru poate fi măsurată numai în raport cu un alt obiect. De asemenea, trebuie remarcat faptul că toate legile sunt legate între ele și corespund. Toate legile trebuie să fie în armonie, acord și corespondență între ele. Înțelegerea acestei legi vă oferă mijloacele de a rezolva majoritatea secretelor naturii care par paradoxale. Ori de câte ori folosești această lege corect, câștigi. Este suficient să înțelegi că există oameni care fac ceva mai bun decât tine, iar tu faci ceva mai bun decât alții.

Cum folosești legea: Practică această lege în situația ta, amintindu-ți că există cineva care este mai puțin avantajos decât tine, așa că te vei simți mai bine acolo unde te afli. Folosește-l pentru a-ți crește stima de sine, dacă este necesar.

6. Legea polarității

Totul în univers are opusul său. Nu există interior într-o cameră fără exterior. Nu există frig fără căldură și lumină fără întuneric. Unde e sus, acolo este și jos. Există întotdeauna o parte dreaptă și una stângă, în spate și în față. Dacă există bine, există și rău. Legea polarității spune nu numai că totul are opusul său, ci ne povestește și despre egalitate și opus. Dacă sunt trei metri de la podea la tavan, atunci vor fi trei metri de la tavan la podea. Dacă sunt 635 de kilometri de la Moscova la Saint-Petersburg, atunci vor fi 635 de kilometri de la Saint-Petersburg la Moscova. Și nu poate fi altfel. Dacă se întâmplă ceva rău în viața ta, trebuie să fie și ceva bun în ea.

Cum folosești legea: Căutați binele în oameni și situații. Dacă-l găsești într-o persoană, complimentează-o, oamenii iubesc complimentele, iar reprezentările pozitive din mintea ta te vor face să te simți mai bine. Pe ce te concentrezi, se va înmulți în viața ta.

7. Legea genului

Legea genului se manifestă în toate lucrurile, atât masculine cât și feminine. Această lege este cea care guvernează ceea ce știm ca creație. Cuvântul „creație” este adesea folosit greșit deoarece nimic nu este creat de fapt. Toate lucrurile noi sunt rezultatul schimbării din ceva în altceva. Legea genului se manifestă în regnul animal ca diferență între sexe. Se manifestă și în regnurile minerale și vegetale. Fără principiul dualismului, între principiile masculine și feminine nu va exista nicio diferență de potențial, de continuare a mișcării, regenerare. Această lege indică faptul că totul în natură are principii masculine și feminine. Ambele sunt necesare existenței. De asemenea, această lege spune că toate semințele (ideile – semințele spirituale) au o perioadă de incubație înainte de manifestarea lor. Cu alte cuvinte, după alegerea unui scop sau crearea unei imagini în cap, trebuie să treacă un anumit timp înainte ca această imagine să se manifeste în lumea fizică.

Cum folosești legea: Rămâi concentrat și știi că obiectivele tale vor deveni realitate în timp util. Să știi că va fi.

Puteți folosi aceste legi pentru a aduce bogăție nespusă, sănătate și relații grozave în viața voastră. Simțiți natura acestor legi ale universului, înțelegeți și începeți să acționați pe baza acestor legi, apoi vă veți apropia cu siguranță de cel mai mare succes al vostru.

48 de legi ale universului

1. Nu poți ști ce este bine și ce este rău.

2.Dar știi cu siguranță: binele impus este rău.

3. Nu știi de ce are nevoie universul.

4. Dacă ai dreptate, atunci greșești.

5. Nu există nimic care se numește bine și rău, nu știi ce este ce.

6 Nu este nimic rău, există ceva care te supără.

7. Nu există bine, există ceva care te face fericit.

8. Universul este prea mare pentru ca tu să-l rănești.

9. Poate că greșelile tale sunt ceea ce are nevoie universul.

10. Greșelile tale nu vor distruge universul.

11. Nu căuta adevărul, el nu există. Și dacă este, atunci nu aveți nevoie de el.

12. Nu căuta sens în viață, dacă există, se află în afara ei.

13. Cum definiți scopul a ceea ce faceți? Scopul îți aparține?

14. Nu-ți face griji pentru tine. Universul te prețuiește prea mult.

15. Nu-ți căuta vinovăția. Nimic nu se întâmplă din vina ta.

16. Nu-ți face griji în legătură de modul în care îl sfătuiești pe celălalt.

17. Dacă ceea ce faci este dificil pentru tine, gândește-te dacă ai nevoie de acel lucru.

18. Fă doar ceea ce ți se pare ușor, dar fă-o cu toată puterea ta.

19. Dacă faci ceva din întâmplare, o faci intenționat.

20. Susține ceea ce îți place și lasă ceea ce nu-ți place.

21. Dacă poți corecta consecințele greșelii tale, atunci nu ai făcut încă o greșeală.

22. Ce se întâmplă, se întâmplă la timpul potrivit.

23. Uneori, găsirea soluției potrivite te va costa mai mult decât o greșeală.

24. Ceea ce se întâmplă, se poate întâmpla împotriva voinței tale, dar este în voința ta să accepți sau nu.

25. Dacă ai îndoieli pe drum, ia un tovarăș, dacă ești sigur, mișcă-te singur.

26. A fi puternic înseamnă a fi singur.

27. Cel mai puternic este cel mai puternic singur. Poți alege cum să fii.

28. Fiecare persoană este singură. Cei puternici acceptă și binecuvântează singurătatea lor. Cei slabi – fuge de singurătate.

29. Fii calm și atent la Lume, atunci nu vei rata nici un moment de Putere.

30. Când încerci să înveți despre tine de la alții, le dai putere asupra ta.

31. Binecuvântează oportunitățile ratate, ai dobândit mari învățături.

32. Dăruiește – ușor, pierde – ușor, spune la revedere – ușor.

33. Nu regreta că a fost puțină bucurie, făcând asta vei dobândi o altă tristețe.

34. Iubește-ți inamicul – pentru a câștiga.

35. Dacă vrăjmașul v-a luat prin surprindere și ești încă în viață, el este în mâinile tale.

36. Pierderea unei situații, reprezintă avantajul tău.

37. Nu te teme de cel care încearcă să-ți încalce voința, căci este slab.

38. Adevărata răzbunare este să neglijezi.

39. Cedând, treci testul.

40. Randament – pentru a slăbi rezistența.

41. Nu te strădui să fii mai puternic decât adversarul tău, ci caută unde adversarul tău este mai slab decât tine.

42. Când îți iubești dușmanul, ajungi să-l cunoști mai bine. Cu cât îl cunoști mai mult, cu atât vei obține mai mult avantaj asupra lui.

43. Nu poți câștiga întotdeauna, dar poți oricând să te faci invincibil. Victoria depinde de adversar. Invincibilitatea – de tine însuți.

44. Oricine ar fi adversarul tău, încearcă întotdeauna să-l vezi ca pe o persoană. Și în curând vei vedea că această abordare îți oferă un avantaj imens.

45. Creezi anxietate atunci când măsori succesul printr-o măsură de laudă sau învinovățire.

46. ​​​​Nu te gândi unde să mergi în continuare când te afli la mijlocul unui pod suspendat.

47. Vrei să faci ceva – fă-o acum, altfel nu o vei mai face niciodată.

48. Nu poți spune niciodată unde mergi, ci doar unde speri să ajungi.