Acest locatar și-a transformat scara blocului într-o adevărată galerie de artă! (Foto)

Atunci când pe străzile orașului domnește timpul urât, starea noastră de spirit reflectă atmosfera tristă din jur. După cum s-a dovedit, acest lucru poate fi ușor depășit. Un pictor din regiunea Astrahan, Federația Rusă, pe nume Boris Chernichenko a demonstrat-o, transformând într-un mod deosebit pereții plictisitori dintr-un bloc locativ tipic într-o adevărată galerie de artă. Peisajele întinse pe pereții casei de locuit, curg ușor de la unul la altul, dezvăluind frumusețea și farmecul naturii.

Creându-și lucrările, Boris s-a lăsat călăuzit nu doar de propriile preferințe, dar a ținut cont și de dorințele vecinilor săi. După ce s-a mutat la altă adresă, pictorul din Astrahan a lăsat în urmă doar respect și admirația tuturor locuitorilor casei.

Însuși Boris a mărturisit, că totul a început de la o glumă copilărească. Câțiva vecini l-au rugat să picteze ceva cu scopul de a ascunde un cuvânt necenzurat de pe ușile ascensorului. Astfel, bărbatul a vopsit cu malahit câțiva pereți. Anume atunci i-a venit pentru prima dată ideea, să înfrumusețeze întreaga scară.

Prin lucrările sale, Boris a încercat să transmită locuitorilor mesajul, că noi singuri suntem responsabili de tot ce ne înconjoară.

Nu trebuie doar să ne manifestăm plângerile și nemulțumirea, putem crea cu ușurință un mic colțișor de poveste în viața de zi cu zi prin acțiunile noastre. Boris a decis să facă primul pas și să le dea un imbold tuturor locuitorilor casei să fie mai buni, să facă o schimbare spre bine.

Drept rezultat, intrând în această casă te trezești într-un muzeu de arte. În timp ce urci pe scări, reușești să admiri frumusețea câmpiei, a mării, a cerului. Te plimbi printr-un lan de grâu, pășești printre nori și simți cum natura te înconjoară!