Acest articol trebuie să-l citească fiecare femeie cât mai urgent

Trebuie să recunoaștem: e grea viața de femeie: muncă, copii, treburi casnice… Majoritatea dintre noi au multe responsabilități și ajungem uneori să credem că mintea va exploda de atâtea gânduri. În aceste momente avem nevoie de sfaturi, poate unele dure și incomode, dar care ne vor ajuta să fim mai fericite.
Îți propunem un mic text dedicat femeilor, care merită să fie afișat pe perete și citit în fiecare zi.

Nu te umili. Nu fi proastă. Nu lua prea multe pe umerii tăi. Ai grijă de siluetă. Nu te închide în sine. Nu te plânge. Nu țipa. Ține minte unde pui cheile.

Citește cărți. Nu privi talk-show-uri. Nu repeta întruna că totul va fi bine. Gândește-te la multe. Nu bea mult. Nu lăsa pe orcine să intre în viața ta.

Trezește-te devreme. Dormi câte opt ore. Ține dietă, dar dă-te jos de pe cântar! Și nu mai amâna asta pe la vară.

Stai la distanță de oamenii negativi. Nu-ți fie rușine de idei nebunești. Ascultă-i pe cei dragi, nu fi atât de încăpățânată!

În week-end mergi la cinema cu cineva. Sau la cafenea. Nu te gândi la moarte. Trimite-i cuiva o scrisoare în plic. Nu te preface. Agită-te mai puțin.

Iubești – recunoaște. Nu iubești – îndrăgostește-te!

Sper că îți vor fi de folos aceste cuvinte. S-ar putea să nu fii de acord cu toate, dar încearcă să ții cont de măcar o parte din ele și vei vedea cum viața ta se schimbă.

Fii femeie, ascultă-ți inima, fă totul ca să fii fericită, ai o singură viață și trăiește-o așa cum vrei tu.

Foto: unica.ro