Această mămică îi creează fetiței sale ținute demne de covorul roșu! Rezultatul este adorabil!

Alya Chaglar este o tânără mamă și o pictoriță talentată din Turcia, care a devenit extrem de renumită printre rândurile internauților.

Alya, cunoscută de asemenea și ca „seasunstefunny” pe Instagram, este autoarea unor ținute nemaipomenit de creative, care recreează moda glamuroasă a vedetelor de pe covorul roșu.

„Odată am văzut o fotografie de a lui Rihanna într-o rochie albastră de la Molly Goddard și am decis să repet această imagine cu ajutorul fiicei mele, utilizând diferite materiale pe care le aveam la îndemână” – povestește Alya.

„De obicei, avem nevoie de aproximativ 10-30 de minute. Folosim plastic, hârtie, folie alimentară și alte materiale, pe care le găsim prin casă și un capsator pentru a fixa detaliile” – precizează mămica talentată.

Steffany, care acum are 5 ani, spune că adoră să se transforme în diferite celebrități și nu poate alege care este imaginea ei preferată.

Fetița deja cunoaște limba rusă, engleza și turceasca și visează să devină designer vestimentar. După cum putem vedea, începutul este destul de bun!

1.Rita Ora

2.Meghan Markle

3.Rihanna

4.Vanessa Huggens

5.Lady Gaga

6.Nickie Minaj

7.Millie Bobby Brown

8.Ținuta marca Edda Gimnes

9.Cardy B.

10.Jennifer Lopez

11.Naomi Watts

12.Rihanna

13.Prințesa Eugenie

14.Julia Roberts

15.Un model de pe podium

16.Romee Strijd

17.Lady Gaga

18.Zendaya Coleman

19.Un model de pe podium

20.Gigi Hadid

21.Kendall Jenner

22.Rihanna

23.Gucci toamnă/iarnă 2018

24.Un model de pe podium

25.Rita Ora

Alya mai este cunoscută pe Instagram datorită fotografiilor sale, în care își „îmbracă” fetița în legume, fructe și flori. Proiectul său a impresionat milioane de oameni din lumea întreagă.