Această istorie adevărată te va face să ai încredere în tine și în forțele proprii

Englezoaica Anna Yunson este o adevărată cusătoreasă. Doamna tricotează de mulți ani și poate crea garduri neobișnuite, datorită tricotatului.

Ea tricotează plase din țesături unice de dantelă care sunt atașate pe stâlpi și arată ca un adevărat gard.

Anna a fost pasionată de munca hand-made încă din copilărie. Într-o zi, ea a auzit din greșeală vestea că cineva încerca să împletească un gard.

Astfel, a decis să încerce să facă ea însăși gardul. Principala dificultate a fost găsirea instrumentelor și a materialelor adecvate. Însă, femeia a găsit ace mari de tricotat și sfoară puternică, concepute pentru a țese plasele de pescuit.

Din momentul în care s-a născut ideea și până la realizarea ei, a trecut puțin timp. Destul de repede, pe site-ul Annei s-a etalat un gard, pe care toată lumea l-a putut admira.

 

Vecinii au început imediat să-i ceară să le facă și lor un astfel de gard. Femeia a fost foarte încântată de reacția celorlalți. Ea s-a pus pe treabă cu plăcere și a făcut mai multe garduri pentru prietenii ei. Astfel, aproape întreg orașul are garduri țesute de ea. Pentru a țese un gard, Annei îi ia aproximativ 3 săptămâni.