Această femeie a cumpărat de la market un ou de prepeliță și i l-a dat papagalului să-l clocească

Tot mai des, în ultima vreme, în internet poți citi niște istorii greu de crezut despre ouă cumpărate de la magazin din care ies pui adevărați. O celebră bloggeriță din Japonia a decis să verifice aceste „povești” pentru că nu le credea posibile. Luna Angel a rămas fără cuvinte de rezultatele experimentului său care nu crea așteptări foarte mari.

Așadar, Luna a cumpărat de la un magazin obișnuit un cofraj de ouă de prepeliță. A luat un ou la întâmplare și i l-a pus în căsuța papagalului său Ping-chan. Deși reticent la început, papagalul a înțeles ce are de făcut, așa că i-a oferit toată căldura necesară.

Papagalul a manifestat o atitudine foarte serioasă pentru clocire, creându-i oului toate condițiile pentru o bună dezvoltare.

Tânăra era aproape sigură că nu va ieși nimic din asta, întrucât toată lumea cunoaște că ouăle care ajung la supermarket nu sunt fecundate. Peste un timp însă, coaja oului s-a spart și din el a ieșit un pui de prepeliță.

Luna Angel a rămas cu adevărat șocată de cele întâmplate, în primul rând, pentru că nu credea că este posibil, iar în al doilea rând, pentru că trebuia acum să aibă grijă de un pui de prepeliță, lucru care nu l-a mai făcut niciodată până atunci.

După ce a depășit șocul însă, cu cea mai responsabilă atitudine, Luna a început să se documenteze despre creșterea prepelițelor în condiții casnice. A înțeles ce îngrijiri trebuie să-i ofere și, cel mai important, ce să-i dea de mâncare.

Acum puiul de prepeliță este cel mai alintat membru al familiei.