Această femeie dorea să-și scurteze puțin părul, dar s-a ales cu o schimbare radicală de look!

Coafura o poate face pe femeie mai frumoasă, fie îi poate strica complet look-ul. De-a lungul întregii vieți, nu toate femeile reușesc să-și găsească propriul stil, atât în ceea ce ține de vestimentație cât și de felul de a-și aranja părul. Adesea multe dintre ele se opresc la o coafură, trăiesc cu ea ani de zile și nu nici nu își dau seama că aceasta nu le avantajează deloc.

O femeie din SUA pe nume Mary își trăia viața și nici nu se gândea la posibilitatea de a se adresa la un stilist. Ea avea părul șaten vopsit și lung până mai jos de nivelul umerilor. După cum putem observa, această coafură nu o avantaja deloc, ba chiar o făcea să arate mai bătrână de anii ei.

Într-o zi, a decis să meargă să se tundă pentru că se apropia cea de-a 26-a aniversare a căsătoriei cu soțul ei. Mary a decis să își surprindă soțul, mergând să își scurteze părul cu câțiva centimetri.

Însă, femeia nici nu bănuia, cât de mult se va schimba înfățișarea ei. În acea zi, în salonul de frumusețe unde s-a programat Mary, lucra renumitul stilist Christopher Hopkins. El știe cum să transforme chiar și cea mai urâtă rățușcă într-o lebădă frumoasă.

Mary a ajuns la Christopher și i-a povestit că își dorește mici schimbări. Însă, bărbatul doar a clătinat nemulțumit din cap. Hopkins i-a spus că are nevoie de schimbări radicale și tot ce trebuie să facă este să aibă încredere în el. Cu greu, totuși Mary a căzut de acord.

Christopher a cerut ca oglinda să fie acoperită, pentru ca clienta să nu poată vedea transformările în procesul de lucru și pentru a o surprinde.

La sfârșit, Mary și-a văzut chipul în oglindă și a înmărmurit de uimire. Femeia nici nu bănuia, că poate fi atât de frumoasă și stilată.

A fost o surpriză frumoasă atât pentru Mary cât și pentru soțul ei cu ocazia aniversării. Acum femeia este încrezută că schimbarea este posibilă la orice vârstă.