Această doamnă la ai săi 70 de ani arată ca la 20

Femeia pe nume Norma Williams, la ai săi 70 de ani arată ca o domnișoară. În același timp, recunoaște că anume acum este în cea mai bună formă. Cum reușește ea? Am pregătit pentru voi câteva secrete dezvăluite de Norma.

Norma Williams s-a mutat din Marea Britanie în Italia, unde se bucură de viață și deține o afacere în închirierea spațiului locativ. Soțul ei este cu 10 ani mai în vârstă decât ea. Se antrenează în fiecare zi de la vârsta de 20 de ani, merge foarte mult pe jos și urmărește după greutatea sa. Dar, în același timp, doamna Williams nu se lepădă de obiceiurile proaste pe care le are în alimentația ei.

Norma afirmă că, pentru a arăta bine, nu este necesar să ai o figură de model.

“Forma excelentă nu se datorează înălțimii sau formelor. Poți fi scundă sau înaltă. Puteți fi trasă prin inel sau plată. Sau ceva la mijloc. Nu vorbesc despre stereotipurile model. Vorbesc despre un corp sănătos.”

În alegerea produselor pentru regimul alimentar, Norma nu se limitează. La micul dejun, Norma bea două cappuccino și mănâncă produse de patiserie. Apoi, o banană, o portocală sau alte fructe de sezon.

Prânzul conține proteine și legume: morcovi, broccoli, fasole, ciuperci în sos de soia, ulei de măsline, semințe, merișoare sau nuci.

Mâncarea preferată a doamnei Williams sunt spaghetele cu legume și ulei de măsline, care-l adaugă peste tot. În timpul ceaiului poate mânca biscuiți, ciocolată sau o salată cu iaurt grecesc, miere și nuci.