Această căsuță ocupă doar 18 metri pătrați, dar privește ce se ascunde în interior!

Creatorul acestei case, arhitectul american Chris Heininge nu s-a așteptat că construcția lui compactă va deveni atât de populară și îi va aduce un număr atât de mare de comenzi. Ideea unei astfel de case s-a născut după ce bărbatul s-a întors acasă din Asia. El a trăit în Japonia, în India și în China în jur de 20 de ani. Măiestria locuitorilor din aceste țări de a planifica spațiul interior este de-a dreptul uimitoare, ei reușesc să găsească loc pentru tot ce este necesar pentru o viață confortabilă pe doar câțiva metri pătrați.

Așadar, după întoarcere, Chris a construit prima lui căsuță compactă cu dimensiunile de 6 metri în lungime și 3 în lățime, amplasând în interior tot necesarul pentru viață. Te invităm să vezi cum arată căsuța în interior!

Pe dinafară, această căsuță seamănă mai mult cu un foișor.

Dar intrând înăuntru te trezești într-o cameră de zi luminoasă cu o canapea confortabilă.

În interiorul scărilor sunt ascunse dulapuri pentru depozitare și un șemineu.

Bucătăria este dotată cu aparate de uz casnic, masă și televizor.

Spațiul bucătăriei este utilizat sută la sută, fiind echipat cu o varietate de dulapuri și rafturi.

La al doilea nivel se află un pat spațios cu două noptiere.

Chiar lângă bucătărie se găsește chiuveta, care de asemenea este înconjurată de dulapuri.

Camera de baie cu o mini-cadă și toaletă se află vizavi.

Acum Chris face căsuțe asemănătoare la comandă la un preț de $60.000. Acestea sunt asamblate și transportate la locul de instalare într-o formă aproape finalizată.

Poate că prețul nu pare atât de mic ca și casa în sine, dar trebuie să recunoaștem, amenajările interioare sunt concepute foarte creativ și provoacă doar admirație.