Această bunicuță și-a decorat casa cu „tapete” brodate! Lungimea lor este de 9 metri!

Multe bunicuțe iubesc să brodeze, să coase și să croșeteze, dar unele dintre ele sunt capabile să creeze lucruri cu adevărat impresionante. Una dintre aceste femei talentate este Ekaterina. Ea are 80 de ani și a cucerit internetul. Lucrările ei în tehnica de cusătură încrucișată sunt cu adevărat uimitoare.

Creația care i-a adus faima pe Internet este un peisaj cu înălțimea de doi metri și jumătate și o lățime de nouă metri!

Hobby-ul bunicuței a început cu broderii mici. Pe Ekaterina o inspirau tablourile brodate cu peisaje din natură. Odată, a găsit într-o revistă o imagine asemănătoare, pe care nu a putut să o uite. Ea și-a dorit să aducă la viață toate acele păpădii, mesteceni și cerul albastru fără de margini.

Pensionarei i-a venit ideea să decoreze cu acest peisaj frumos un interior plictisitor. Tot ce îi rămânea – să plaseze imaginea pe pânză și să ia acul în mână.

Femeia s-a atârnat serios de această ocupație, una dintre cele mai importante etape a fost să găsească țesătura potrivită. În același timp, soțul Ekaterinei a decis să schimbe husele pentru scaunele din mașină și a cumpărat un material excelent. Această țesătură i-a plăcut meșteriței pentru că era convenabilă pentru brodat. În plus, era rezistentă și avea o lungime suficientă.

O altă nuanță a fost – găsirea diferitor tipuri de ață. Femeia a cutreierat diferite magazine second-hand, unde se vând haine purtate la un preț redus. Ekaterina a destrămat hainele procurate pentru a aduna cantitatea de ață necesară.

Femeia spune că este mulțumită de rezultatul obținut și întreaga ei familie este încântată. Pensionara deja le-a promis nepoților, că le va broda și lor asemenea „tapete”. Nu ne rămâne dcât să-i urăm multă răbdare, puteri și sănătate!