Abundența vine acolo unde deja există!

Încercați timp de două săptămâni să faceți un lucru simplu și veți vedea cum se schimbă viața voastră: dați oamenilor tot ceea ce credeți că nu vă oferă ei (grijă, iubire, ajutor, respect, recunoștință etc.).

Îți lipsește ceva? Atunci pur și simplu comportă-te ca și cum ai acel ceva și el va apărea cu siguranță. În scurt timp, tot ceea ce oferi va începe să revină la tine.

Ține-ți minte, nu veți primi ceea ce nu ați oferit. Fluxurile de energie sunt determinate de refluxurile ei. Și dacă vă pare că lumea vă lipsește de ceva, amintiți-vă că aveți deja totul. Pur și simplu nu vedeți acest lucru, pentru că blocați fluxurile menționate mai sus.

Sursa prosperității vieții nu poate fi privită separat de persoană. Ea face parte din ființa voastră. Principalul lucru – să nu uitați de recunoștința și recunoașterea acelei abundențe, care este în afara voastră.

Cinstiți măreția vieții din lumea din jurul tău. Simțiți căldura soarelui pe piele, admirați frumusețea florilor, bucurați-vă de momentele frumoase … Abundența vă așteaptă peste tot.

După ce veți învăța să o observați în jurul vostru, veți revigora prosperitatea, care dormita în interiorul vostru. Oferiți-i șansa eliberării.

Zâmbind unui străin de pe stradă, deja eliberați puțin din energia voastră.

Pentru a vă simți bogat, nu aveți nevoie de ceva special. Când prosperitatea vine din interior, tot ceea ce doriți într-un fel sau altul vine la voi.

Abundența este dată celor care o au deja. Poate părea nedrept, dar nu este. Aceasta este legea Universului.