7 semne că îngerul tău păzitor este aproape!

Îngerii păzitori există într-o formă spirituală complet diferită de noi și, prin urmare, nu pot fi văzuți. Pentru a comunica cu oamenii, ei folosesc diverse semne și semnale. Cum puteți stabili când sunt alături? Să vedem cele șapte semnale principale pe care ni le transmit.

1.Modificări ale temperaturii. Uneori oamenii simt o răceală care trece prin corpul lor, dar de obicei se simt calzi. De parcă un înger te-a îmbrățișat. Un sentiment de confort și bunăstare vă va pătrunde pe voi și pe cei care sunt cu voi în acel moment. Animalele se comportă uneori în așa fel, de parcă un bun prieten a intrat în cameră.

2.Apariția bruscă a unei pene albe. Acesta este un semn bine cunoscut al unui înger, asociat cu aripile sale albe. Acesta este un semnal destul de subtil, iar cine nu este familiarizat cu îngerii păzitori nu va acorda atenție acestui semn. Dar când sunteți familiarizați cu acest simbol, îl puteți interpreta ca un mesaj de speranță în această lume a haosului. Acesta este un semn sigur, care reflectă delicatețea mesajului iubirii și a sprijinului. Este minunat să găsiți o pană albă!

3.Aromă dulce. Spiritul dulce și blând al îngerilor este nespus de frumos. Poate fi aroma familiară a unui om drag sau doar mirosul de bomboane. În orice caz, afecțiunea profundă pe care o produce acest miros este un semn al prezenței unui înger lângă tine.

4.Diferite lumini colorate sau baloane. Este imposibil să vezi îngerii ca oameni, dar să observi strălucirea lor este destul de real. Adesea, aceasta seamănă cu o lumină albă orbitoare și cu impresia unui nor. Uneori, sfere albe se pot mișca în jurul tău, strălucind în culori diferite. Acesta este semnul îngerului. –

5.Vocile angelice sau cântecele. Îngerii nu au plămâni și, prin urmare, nu pot să cânte. Vocile lor sunt mai mult ca o vibrație constantă în capul nostru. Vocea poate veni în mod clar și rapid, de exemplu, atunci când trebuie să rostiți o expresie eronată. Ei fac acest lucru pentru a vă liniști și a vă îndrepta gândurile în direcția cea bună.

6.Vise interesante. Îngerii păzitori pot apărea în visele voastre, dar nu sub forma unor ființe concrete, ci în spiritul general al somnului, îndreptându-se către perspective care pot apărea mai târziu ca intuiție. Visele luminoase, memorabile, înălțătoare sunt vise care sunt influențate de îngerul tău pazitor și sunt un semn că el este cu tine.

7.Prezența simțită. În unele privințe, acesta este cel mai vag mod de a detecta prezența îngerului tău păzitor. Dar adesea este cel mai strălucitor semn din toate. De obicei, e te împing într-o anumită direcție spre o carte sau un profesor. Acestea ar putea fi momente de schimbare a vieții. Puteți să nu observați aceste semnale sau să le ignorați, dar îngerul păzitor nu te va lăsa niciodată în necaz și va da mereu un semn.