7 secrete ale feminității pe care am început să le dăm uitării, dar în zadar!

Frumusețea afișată pe rețelele sociale are practic aceleași șabloane, care pot arăta diferit în dependență de aspect, dar trebuie să recunoaștem, că acestea nu se potrivesc fiecărei femei. Până nu demult, cu totul alte standarde de frumusețe erau populare, însă cu trecerea timpului acestea sunt date uitării. Poate a venit timpul să revedem unele tendințe în materie de frumusețe și să facem alegerea care ni se potrivește cu adevărat?

Frumusețea părului lung

Șuvițe netede și bucle artificiale – iată ce înlocuiește astăzi splendoarea părului lung și natural, care până de curând era considerată un semn al feminității. A venit timpul să renunțăm la părul artificial și să încercăm să ne bucurăm de simplitate și naturalețe.

Sprâncenele 

Sprâncenele clare și bine conturate, chiar ușor uleioase, au apărut în viața noastră odată cu apariția Instagramului, dar înainte de apariția acestei rețele sociale, acestea erau considerate de prost gust. Poate a venit timpul să acordăm preferință formelor mai feminine și cât mai firești?

Buze lucioase

În goana după rujurile mate, am uitat că și luciul poate arăta incredibil de atractiv, mai ales dacă este vorba de buze. Posibil, buzele mari cu forme clare și ruj mat nu se potrivesc absolut tuturor fetelor. Ce zici, ai curajul să fii diferită de mulțime?

Rochiile

Moda denim este practică și stilată, dar poate că e timpul să îți amintești de feminitatea și gingășia rochiilor? Până nu demult, rochia era considerată articolul care putea să înfrumusețeze orice femeie. Cât de minunat ar fi să vedem mai multe femei în jurul nostru îmbrăcate frumos și elegant!

Pantofii cu toc

Se pare că în ritmul modern al vieții, pantofii cu toc vor deveni doar o completare a rochiilor de seară și a celor de mireasă. Dar, să recunoaștem, nu există nimic mai feminin în garderoba unei femei decât o pereche de pantofi stiletto.

Maturitate și mici secrete

Maturitatea, frumusețea și misteriozitatea – iată ce o face pe femeie să fie diferită de toate și îi adaugă întotdeauna atractivitate. Acest tip poate fi considerat un pic învechit, dar merită să încerci, poate în acest mod vei reuși să ieși în evidență printre toate celelalte care încearcă să joace rolul de adolescente.