7 greșeli vestimentare de care să uiți! În 2020, aceste ținute arată vulgar și lipsite de gust!

Moda este o doamnă destul de capricioasă, așa că deseori imaginile, care până de curând erau considerate actuale și stilate, își pierd foarte repede relevanța și devin anti-tendințe. Lucrurile pe care toate fashionistele le-au încercat în sezoanele trecute se pot dovedi a fi deja depășite în sezonul actual.

Fustele mulate pe corp

Fustele scurte și strâmte erau la modă în urmă cu câțiva ani. Este dificil să găsești o fată care nu ar avea acest articol în garderoba ei, însă, trebuie să știi următoarele. Lungimea mini este încă actuală, dar este mai bine să înlocuiești modelele mulate cu fuste mai libere care nu scot în evidență atât de mult șoldurile.

Cămașa de noapte în stil boemic

Stilul articolelor de lenjerie au devenit descoperirea anului 2016. Bluzele și rochiile de mătase în stilul cămășilor de noapte sunt bune datorită aspectului jucăuș, așa că au cucerit repede fashionistele din întreaga lume. Dar, în 2020, moda solicită modestie și simplitate. Dacă decizi să încerci stilul de lenjerie ar trebui să eviți modelele cu dantelă, franjuri și alte elemente decorative. Combinația cu tricouri și adidași va adăuga actualitate imaginii.

Pantalonii lucioși

Pantalonii leggins sunt o piesă vestimentară deosebit de coonfortabilă, care a câștigat simpatia tuturor femeilor. Aceștia sunt buni nu numai pentru exersarea la sală, ci și ca element al aspectului cotidian. Cu toate acestea, în 2020, unele modele sunt considerate a fi un semn de prost gust. Pantalonii din materiale lucioase, în special din piele, au rămas în trecut. Alege modele de culori mat și combină-le cu haine care acoperă zona inghinală. Tricourile și puloverele lungi și libere vor deveni alegerea perfectă.

Tricourile de mărimi mici

Odată cu apariția modei over-size, tricourile strâmte și mulate și-au pierdut relevanța, iar în 2020 au devenit sinonime cu prostul gust în îmbrăcăminte. Înlocuiește modelele de mărimi mici cu tricouri libere și comode.

Imprimeuri nereușite

Abilitatea de a alege imprimeul potrivit a fost întotdeauna un indicator al bunului gust. Un model selectat corect poate salva imaginea, adăugându-i note interesante și proaspete. Desenele mari dezavantajează silueta, atrag atenția asupra zonelor problematice, așa că alege desene simple și discrete.

Pantaloni Skinny

Blugii skinny au fost actuali în ultimul deceniu, însă au pierdut ușor pozițiile în fața unor modele mai libere. Simpatia fashionistelor pentru skinny este de înțeles, deoarece acești blugi se potrivesc atât cu pantofi cât și cu adidași, subliniază silueta bine lucrată. Cu toate acestea, moda over-size și-a făcut propriile ajustări și în tendințele ce țin de blugi.

Mini + decolteu + model mulat pe corp

Moda pentru look-urile excentrice a trecut, așa că rochiile scurte, cu decolteu adânc ar trebui să fie ascunse departe în dulap. Acordă preferință modelelor cu croială liberă și nu combina mini și decolteul în aceeași imagine. Arată nu doar de prost gust, dar și vulgar.